دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

استقرار کامل CoreBanking در بانک تجارت

۲۹ شهریور, ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰

استقرار کامل CoreBanking در بانک تجارت

اقتصادتهران: مدیرعامل بانک تجارت از برنامه این بانک برای استقرار کامل سامانه بانکداری جامع متمرکز (CoreBanking) ظرف سه سال آینده خبر داد.

محمدابراهیم مقدم نودهی گفت: میزان مطالبات معوق این بانک از رقم ۱۱۰ هزار میلیارد ریال به رقم ۷۰ هزار میلیارد ریال کاهش یافته است که۴۰هزار میلیارد ریال کاهش را نشان می دهد. وی در عین حال از به کارگیری سامانه‌های جدید اعتبار سنجی و تغییر روش‌های اعطای تسهیلات در بانک با هدف جلوگیری از انحراف از معیار نسبت تخصیص منابع به منابع تجهیز شده خبر داد و گفت: خوشبختانه در دو سال اخیر انحرافی در تخصیص منابع تجارت وجود نداشته است.

مدیرعامل بانک تجارت از برنامه این بانک برای افزایش سرمایه از محل آورده نقدی خبر داد و گفت: سرمایه فعلی بانک تجارت ۴۵ هزارو ۷۰۰ میلیارد ریال است.

مقدم با تاکید بر این که از لحاظ استاندارد نظام بانکی، بانک تجارت نمی تواند از محل تجدید ارزیابی دارایی ها افزایش سرمایه مجدد بدهد تصریح کرد: افزایش سرمایه بانک تجارت اگر توام با آورده نقدی سهامدار باشد، این بانک توانایی پذیرش حجم تعهدات بیشتری را دارا خواهد شد. در غیر این‌صورت با افزایش سرمایه ازمحل تجدید ارزیابی دارایی‌ها،حجم تعهدات بالا رفته اما به دلیل کمبود نقدینگی، توان پاسخگویی به تعهدات جدید ایجاد نخواهد شد.

مقدم با اشاره به ابلاغ بخشنامه کاهش نرخ سود بانکی از سوی بانک مرکزی و عدم تمکین برخی از موسسات مالی، گفت: پس از ابلاغ بخشنامه کاهش نرخ سود بانکی، بخش مهمی از منابع بانک‌ها به سمت موسسات اعتباری که مفاد بخشنامه کاهش نرخ سود بانکی را رعایت نکرده‌اند، انتقال یافته است. وقتی که موسسات اعتباری غیرمجاز، نرخ سود سپرده با فاصله قابل ملاحظه ای به مشتریان ارایه می‌کنند، نباید انتظار داشت که مشتریان سپرده‌های خود را به سمت بانک‌های معتبر بیاورند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها