دوشنبه, ۲۴ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

ارسال سومین سری کمک‌های بانک سامان به مدارس دشتیاری

۸ مرداد, ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۳

ارسال سومین سری کمک‌های بانک سامان به مدارس دشتیاری

اقتصادتهران: سومین محموله وسایل کمک آموزشی اهدایی بانک سامان، تعداد شامل ۶۲۰ صندلی دانش‌آموزی و ۱۰۰ تخته‌سفید (وایت‌بورد) وارد دشتیاری شد.

منصور مؤمنی مدیر روابط عمومی و صدای مشتریان بانک سامان در گفت‌وگو با «سامان رسانه»، با اعلام این خبر تصریح کرد: با تحویل محموله سوم، تاکنون ۲۱۲۰ صندلی دانش‌آموزی، ۲۰۰ تخته‌سفید (وایت‌بورد) و دو هزار بسته لوازم‌التحریر به دشتیاری رسیده است.

مؤمنی گفت: این اقلام به زودی توسط اداره آموزش‌و‌پرورش منطقه، در مدارس بخش دشتیاری و روستاهای اطراف توزیع خواهد شد.

وی افزود: باقی‌مانده صندلی‌ها و تخت‌های وایت‌بورد در کارگاه‌های داخلی در حال تولید است و تا پایان همین ماه به دشتیاری ارسال خواهد شد.

گفتنی است، بانک سامان امسال بودجه برگزاری ضیافت‌های افطاری در ماه مبارک رمضان را به خرید وسایل کمک‌آموزشی برای کودکان مناطق محروم اختصاص داده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها