true
اقتصادتهران: رئیس صندوق رفاه دانشجویان اعلام کرد: دانشجویانی که به هر دلیلی نتوانند از وام ویژه دکتری استفاده کنند، می توانند از وام تحصیلی ماهانه ۵۰۰ هزارتومان با سیستم پرداخت گذشته صندوق بهره ببرند.
به گزارش مهر، ذوالفقار یزدان مهر در نشست خبری سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در خصوص تسهیل روند پرداخت وام دکتری گفت: دانشجویانی که به هر دلیلی نتوانند از وام ویژه دکتری استفاده کنند، و یا تضامینی نزد صندوق رفاه دانشجویان دارند و می خواهند از آن استفاده کنند، ما برای این دانشجویان وام تحصیلی ماهانه ۵۰۰ هزارتومان پیش بینی کرده ایم که این وام با تضامینی که نزد صندوق دارند پرداخت می شود.
وی ادامه داد: در کنار این وام ضروری ۳ میلیون تومان نیز است که دانشجویان دکتری می توانند در کنار این وام دریافت کنند و محدودیتی نیز ندارند. از همین اکنون نیز می توانند برای دریافت وام اقدام کنند.
یزدان مهر اظهار داشت: در کنار وام های مذکور به دانشجویان غیر روزانه دکتری هر ترم ۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان وام شهریه پرداخت می کنیم. همچنین دانشجویان کارشناسی ارشد غیر روزانه نیز یک میلیون و ۱۵۰ هزارتومان وام شهریه دریافت می کنند و شرایط دریافت نیز همان روال قبلی است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: در آخرین جلسه هیات امنا صندوق رفاه دانشجویان که حدود ۲ هفته پیش برگزار شد، در راستای مراعات حال دانشجویان، مصوب شد، اجاره بهای خوابگاه ها افزایش نداشته و همانند سال گذشته دریافت شود.
وی ادامه داد: سال گذشته خوابگاههای دانشگاهی رتبه بندی شدند و این رتبه بندی باعث عادلانه سازی نرخ اجاره بهای خوابگاه ها شد و همچنین منجر به ایجاد بانک اطلاعاتی جامع از خوابگاه ها شد که متناسب با آن بتوانیم برنامه ریزی کرده و در جهت ارتقاء سطح خوابگاه ها گام برداریم.
یزدان مهر خاطرنشان کرد: سال گذشته ۶۴ خوابگاه رتبه ۵ به کمک دانشگاه ها ارتقا یافت و امسال استارت زده ایم تا ۲۰۰ خوابگاه رتبه ۳ و ۴ را با مشارکت دانشگاه ها به سطوح بالاتر ارتقا دهیم.
وی افزود: در برنامه پنجم توسعه چون با منع خوابگاه سازی مواجه شده بودیم، ۴۰۰ هزار متر کمبود فضای خوابگاهی داریم و برنامه ما این است که در طول برنامه ششم آن را جبران کنیم تا حداقل ۵۰ هزار دانشجو بتوانند در خوابگاه ها اسکان یابند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: برنامه ریزی هایی در این زمینه صورت گرفته که به موجب آن تسهیلات ارزان قیمت در اختیار بخش خصوصی خیرین و همچنین تسهیلاتی با تبصره در اختیار دانشگاه قرار داده می شود تا در زمین دانشگاه خوابگاه احداث کنند. بخش عمده سود بانکی این تسهیلات را صندوق پرداخت می کند. به این ترتیب می توانیم کمبود فضای خوابگاهی را جبران کرده و ۲۰۰ خوابگاه احداث کنیم.
وی افزود: به موجب تبصره ای، در جایی که دانشگاه بتواند با تسهیلات حداقلی دانشجویان را اسکان دهد مثل مسکن مهر یا ساختمان های سازمانی بلااستفاده، صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تسهیلاتی در اختیار دانشگاه قرار می دهد تا به سرعت کمبود فضای خوابگاهی را جبران کند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=81384
false
true