اقتصاد تهران
شماره خبر : 55087
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۸/۱۷
اقتصاد تهران

ارائه خدمات پزشکی اتوبوس دیابت به بیش از ۲۷ هزار نفر

اقتصادتهران: معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه۷ خدمات پزشکی ارائه شده توسط اتوبوس دیابت این منطقه را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمدرضا غلامی با اعلام این مطلب افزود: اتوبوس دیابت ، طرحی است که برای اولین بار درخاورمیانه به مرحله اجرا رسیده است که با توجه به اهمیت بیماری دیابت به عنوان شایعترین علت نابینایی در افراد بالغ، نارسایی مزمن کلیه و قطع پا، اجرای پروژه‌هایی از این دست بیش از پیش احساس می‌شد.

وی تصریح کرد:  با توجه به اینکه بیماری دیابت بدون علامت است و بیش از ۵۰% از بیماران از بیماری خود خبر ندارند، اداره سلامت منطقه ۷ برآن شد تا با همکاری و مشارکت اداره کل سلامت، شرکت نوونوردیسک، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، انجمن دیابت ایران (ادا) با شعار” در مسیر تغییر دنیای دیابت ” در تاریخ ۱۴ مرداد ماه ۱۳۹۱ طرح اتوبوس دیابت را به مرحله اجرا در آورد.

معاون شهردار منطقه ۷ یادآور شد: تاکنون اتوبوس دیابت در ۱۵ نقطه شهرداری تهران و همچنین درحومه شهر تهران (کمیته امداد شهرهای پاکدشت، ورامین و قرچک) حضور داشته و به ۲۷ هزار و ۶۵۰  نفراز شهروندان خدمات ارائه کرده است.

 وی یادآور شد: به مناسبت هفته دیابت، اتوبوس دیابت جهت ارائه خدمات به شهروندان منطقه ۷ در این منطقه مستقر خواهد شد.