اقتصاد تهران
شماره خبر : 253451
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۴
اقتصاد تهران

اختصاص ۴۰میلیون پلاک دام در ۴ سال گذشته

اقتصادتهران: مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران از اختصاص به بالغ بر ۴۰میلیون پلاک دام در ۴ سال گذشته خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مجتبی عالی، مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران از هویت گذاری دام طی ۴ سال گذشته در قالب طرح هویت گذاری دام خبر داد و گفت: در ۴ سال گذشته به بالغ بر ۴۰ میلیون پلاک دام اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: توسط مرکز اصلاح نژاد کشور در اتحادیه تعداد بالغ بر ۳۱ میلیون دام ثبت سامانه شده و امید می‌رود در دو سال آتی کل دام صنعتی و ۵۰ درصد دام روستایی هویت دار شوند.

به گفته عالی صادرات ۵۰ هزار رأس دام سبک و ۱۰ هزار رأس گوساله نر توسط این اتحادیه انجام شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران با اشاره به فعالیت‌های اجرایی در حوزه بهداشتی، افزود: همکاری با سازمان دامپزشکی کشور در رابطه با پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مهم دامی که ضررهای غیر قابل جبرانی حاصل می‌کنند از جمله تب برفکی، تب سه روزه، بیماری لمپی اسکین در حال اجرا است.

وی همچنین از تلاش درجهت کاهش قیمت داروها و واکسن‌ها با انعقاد قراردادهای دوجانبه با تولیدکنندگان و واردکنندگان داروهای دامی با همکاری سازمان دامپزشکی کشور خبر داد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی‌های کشاورزی دامداران ایران با اشاره به عقد قرارداد جهت خرید و توزیع واکسن تب برفکی به میزان ۳ میلیون دز در سال جاری با شرکت‌های تولید کننده و واردکننده، تصریح کرد: برنامه ریزی در جهت تأمین و توزیع واکسن‌های چندگانه دامی در نیمه دوم سال جاری و در ادامه سال‌های آتی نیز برنامه ریزی شده است.

وی با تاکید بر تشکیل کلاس‌های آموزشی در اتحادیه‌های استانی به منظور ارتقا سطح‌های مبارزاتی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: این دوره‌های آموزشی شامل برگزاری ۳۱ کلاس در مراکز استان‌ها و ۱۶ کلاس در شهرستان‌ها و دو کارگاه آموزشی جهت مدیران عامل اتحادیه‌ها در محل اتحادیه مرکزی در یکسال و تکرار آن طی سه سال بوده است.