اقتصاد تهران
شماره خبر : 248728
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۷/۱۲
اقتصاد تهران

اختصاص اعتبارات ویژه به راه‌های خراسان جنوبی

اقتصادتهران: استاندار خراسان جنوبی گفت: در دیدار با وزیر راه و شهرسازی موافقت شد اعتبارات ویژه‌ای به محورهای مواصلاتی استان اختصاص یابد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی “جواد قناعت” در راستای پیگیری اعتبارات مورد نیاز محورهای مواصلاتی استان با “رستم قاسمی” در تهران دیدار کرد.

این دیدار که در محل دفتر وزیر راه و شهرسازی و با حضور نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی برگزار شد، نظر موافق وزیر درخصوص اختصاص اعتبارات ویژه به راه‌های استان را به همراه داشت.

وزیر راه و شهرسازی در این دیدار اقدامات انجام شده توسط مجموعه مدیران استان خراسان جنوبی در طرح نهضت ملی مسکن به‌ویژه تامین زمین ویلایی برای اکثر شهرهای استان را قابل تقدیر خواند.

قاسمی همچنین بر تکمیل باندهای دوم در دست اجرا و تسریع در روند اجرای پروژه راه‌آهن استان تاکید کرد.

بنا به این گزارش در این نشست مقرر شد سازمان ملی زمین و مسکن با دستور وزیر راه و شهرسازی مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان از محل منابع خود را به‌صورت علی‌الحساب برای پرداخت مطالبات پیمانکاران طرح سربیشه – درح – ماهیرود تامین کند.

براساس مصوبات نشست استاندار با وزیر راه و شهرسازی، اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی مکلف شد با هماهنگی سازمان ملی زمین و مسکن نسبت به تهاتر زمین‌های مازاد در اختیار با مطالبات پیمانکاران محور بیرجند – نهبندان تا سقف مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان اقدام کند.