شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

احداث ۳ مجموعه فرهنگی و ورزشی در شمال شرق تهران

۱۰ آبان, ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۳

احداث ۳ مجموعه فرهنگی و ورزشی در شمال شرق تهران

اقتصادتهران: معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۴ از احداث ۳ مجموعه بزرگ فرهنگی و ورزشی خبر داد و گفت: این ۳ پروژه با ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی در محلات خاک سفید، قنات کوثر و قاسم آباد در حال احداث است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، مهدی وارسته با اعلام این خبر گفت: به منظور رفاه حال شهروندان منطقه ۴ و جلوگیری از ترددهای درون شهری برای استفاده از امکانات فرهنگی و ورزشی، احداث مجموعه های فرهنگی و ورزشی خاک سفید، شهربانو و قنات کوثر در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: فاز یک مجموعه فرهنگی ورزشی خاک سفید با ۱۲ درصد پیشرفت فیزیکی هم اکنون در مرحله اتمام خاکبرداری و گودبرداری به حجم ۶۰۰۰ مترمکعب است و آرماتور بندی و قالب بندی فونداسیون، دیوار حائل و نصب صفحه بیس پلیت در حال اجراست.

وارسته اضافه کرد: مساحت کل پروژه ۳۰۵۰ مترمربع در ۵ طبقه، دارای فضاهای کلاس آموزشی، آمفی تئاتر با ظرفیت ۲۲۵ نفر، کتابخانه و سالن فضای بازی کودکان است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۴ در ادامه با اشاره به عملیات اجرایی مجموعه فرهنگی ورزشی قاسم آباد (شهربانو) گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۱۵ درصد است که خاکبرداری، اجرای بتن مگر، آرماتوربندی و نصب بیس پلیت فنداسیون به پایان رسیده است.

وی با اشاره به مشخصات فنی پروژه گفت: زیر بنای مجموعه فرهنگی ورزشی قاسم آباد (شهربانو) ۹۳۸۵ متر مربع در ۴ طبقه (فضای بانوان ۶۸۶۵ مترمربع – فضای آقایان ۲۵۳۰ مترمربع) و داراری کاربری پارکینگ، استخر بانوان، استخر آقایان، سالن ورزشی، سالن جلسات است.

وارسته پروژه مجموعه فرهنگی ورزشی قنات کوثر را از دیگر پروژه های در دست اقدام عنوان کرد و گفت: پیشرفت فیزیکی این پروژه ۱۵ درصد است و مساحت کل آن ۵۵۰۰ مترمربع در ۷ طبقه و شامل کاربری پارکینگ، کتابخانه، سالن ورزشی و سرای محله است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها