دو ساختمان جدید با هدف اسکان کارگران خدمات شهری شهرداری منطقه یک به عنوان خادمان شهر و خدمات رسانی مطلوب و ایمن به آنها، در نواحی ۲ و ۹ احداث شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک، هادی حق بین شهردار منطقه یک گفت: حفظ کرامت انسانی همکاران به خصوص کارگران زحمت کش در حوزه خدمات شهری اهمیت ویژهای دارد بر همین اساس ساخت دو اسکان کارگری به متراژ کل ۱۲۰۰متر مربع که هر کدام ۶۰۰ متر مربع و در دو طبقه با فضاهایی چون نمازخانه، سرویسهای بهداشتی و حمام، آشپزخانه، محل اسکان و… طراحی شده بود به اتمام رسید.
او افزود: کارگران خدمات شهری در برخی نواحی به صورت اسکان در کانکس و یا در ساختمان های قدیمی به صورت پراکنده مستقر بودند بر همین اساس پروژه اسکان کارگری این دو ناحیه وارد فاز اجرا شد و به اتمام رسید و دو اسکان در نواحی ۵ و ۷ نیز آغاز شده است.
گفتنی است این اقدام با هدف ایمنی کارگران و اسکان آنها در مکانهای استاندارد انجام شده است و هر ساختمان امکان اسکان حدود ۵۰ تا ۱۰۰ کارگر را فراهم کرده است.