جمعه, ۲۱ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

اجرای پایلوت طرح مدرسه بهره ور در منطقه 2

۱۹ شهریور, ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱

اجرای پایلوت طرح مدرسه بهره ور در منطقه 2

اقتصادتهران: معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 2 گفت: طرح «مدرسه بهره‌ور» با همکاری سازمان ملی بهروری و آموزش و پرورش به صورت پایلوت اجرا می شود.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2، اکرم رجای، با اعلام این خبر گفت: طرح مدرسه بهره ور با هدف‌بهره‌وری در مدارس و خانواده‌ها؛ مستلزم همکاری های لازم ذی نفعان از قبیل شهرداری به عنوان بازوی اجرایی و حلقه ارتباطی بین مدارس و سازمان ملی بهروری به عنوان نهاد قانونگذاری است که این مهم با مشارکت اداره آموزش های شهروندی، مدارس و سرای محلات انجام می شود.

وی  افزود: در فاز اول طرح، مباحث معلم بهره ور و تربیت دانش آموز بهره ور مورد نظر است، گفت: توجه به نظام آراستگی در چیدمان فضای کلاس ها و فضای مدرسه و تمیزی از عوامل مهم تحقق بهره‌وری مدارس است. و مدیریت مصرف منابع اولیه و مدیریت تولید پسماند در کنار آموزش های خلاقانه استفاده بهینه از پسماند می تواند نسل آینده را نسبت به محیط زیست و منابع طبیعی آگاه تر و مسئول تر نماید.

رجای گفت: این طرح در گام نخست به عنوان پایلوت در ناحیه۴ منطقه باهدف تربیت دانش آموز بهره ور در دو دبستان دخترانه شهید جلایی پور و پسرانه فرید اجرایی می شود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها