true
اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: برآورد میشود ۷۰ هزار کودک خیابانی در کشور داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، حبیب الله مسعودی فرید در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان بهزیستی در سالهای گذشته در عرصههای مختلفی ورود کرده و فعالیت داشته است، گفت: بخشی از وظایف در قالب ماموریتهای ذاتی سازمان بوده و بخشی نیز از طریق مصوبات هیئت دولت و مجلس به سازمان بهزیستی محول شده است.
وی با اشاره به شیوع آسیبهای اجتماعی در کشور گفت: طی دو سال گذشته بحث آسیبهای اجتماعی به طور جدی در دستور کار مسئولان کشور قرار گرفته و مقام معظم رهبری در این زمینه دیدارهای متعددی با مسئولان قوا و دستگاههای مختلف داشتند. در نهایت بحث تقسیم کار ملی در این زمینه صورت گرفت و ۱۸ کارگروه تشکیل شد که سازمان بهزیستی به عنوان متولی اصلی بحث مقابله با آسیبهای اجتماعی بر اساس برنامه ششم توسعه، در ۱۵ کارگروه آن حضور دارد.
وی افزود: کارگروه زنان سرپرست خانوار یکی از این کارگروههاست که مسئول اصلی آن سازمان بهزیستی است و در این کارگروه زنان سرپرست خانوار بر اساس علت سرپرست شدن به چهار دسته تقسیم بندی شدهاند، زنانی که بر اثر فوت همسر، طلاق، از کارافتادگی یا اعتیاد همسر و نیز زنانی که به علت عدم ازدواج سرپرست خانواده هستند از این جمله اند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه در همین راستا و بر اساس این تقسیم بندی مطالعات وضعیت اجتماعی و جمعیت شناختی این گروهها انجام و مشخص شد وضعیت اجتماعی، اقتصادی و سلامت این گروهها با یکدیگر متفاوت است گفت: برای هرگروه “سیاست عمل” جدا نوشته شد که هم اکنون مراحل ویرایش خود را میگذراند و تا ماه آینده نیز این “سیاست عمل” به شورای اجتماعی کشور ارائه میشود تا بتوان بر اساس آن برنامه مداخله برای زنان سرپرست خانوار را بر اساس گروه آنها انجام داد.
مسعودی فرید به کارگروه آسیبهای اجتماعی کودکان و طلاق هم اشاره کرد و افزود: اگر چه متولی این دو کارگروه به ترتیب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شدند، اما کار اجرایی این دو کارگروه در استانها بر عهده سازمان بهزیستی است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=90384
false
true