اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از بهسازی و تعویض تابلوهای شناسایی بوستانهای محلی و جنگلی خبر داد و گفت: در حال حاضر تمامی تابلوهای بوستان جنگلی لویزان تعویض و بازسازی شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، حسین سیگارودی با اعلام این خبر گفت: با نزدیک شدن به فصل تابستان و استقبال شهروندان از بوستانهای محلی و جنگلی سطح منطقه، اداره زیباسازی منطقه در این راستا اقدام به شستشو، رنگ آمیزی و بازسازی ۲۰۰ عدد از نوشتارها و تابلوهای معرفی و شناسایی بوستان جنگلی لویزان کرد و سایر بوستانها نیز در دستور کار قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به سایر اقدامات معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۴ در حوزه زیباسازی افزود: همزمان با فرارسیدن ماه مبارک شعبان، میله پرچمهای موجود در سطح منطقه با پرچمهای ایران و الوان اکران شد. در این خصوص ۲۰۰ میله پرچم موجود در محورهایی از جمله شهید صیاد شیرازی، امام علی(ع)، شهید زین الدین، رسالت و شهید باقری اکران شد.
سیگارودی اجرای نقاشی دیواری و به تصویر کشیدن تصاویر شهدا در سطح معابر را از دیگر اقدامات بهار ۹۵ عنوان کرد و گفت: در این راستا جداره شمالی بزرگراه شهید زین الدین تقاطع صیاد شیرازی با متراژ تقریبی ۸۰۰ متر مربع وبا مضمون طبیعت و با رنگهای اکریلیک اجرا شد.
وی تصریح کرد: به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، تصاویر این شهدای والامقام بر دیوارههای این منطقه نقش خواهد بست.
معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۴ از رنگ آمیزی کلیه جداره های سنگی مالون درسطح منطقه خبر داد و گفت: به منظور زیباسازی نمای بصری شهر، رنگ آمیزی ۲۳۰۰۰ متر مربع سنگهای مالون در سطح منطقه، ۲۰۰۰۰ متر مربع دیگر از سنگهای موجود در محورهای اصلی شستشو و رنگ آمیزی شد و محورهای شهید باقری، تلو، هنگام و دیگر محور های باقی مانده در دستور کار قرار گرفت.