اقتصاد تهران
شماره خبر : 95172
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۹
اقتصاد تهران

اجرای دویست و هفده هزار و پانصد و پنجاه تن عملیات آسفالت و روکش در سطح منطقه ۶

اقتصادتهران: اشاره به اینکه نمی توان در مسیر توسعه و پیشرفت بود و ساخت و ساز را فراموش کرد، گفت: ساخت و ساز جزو لاینفک زندگی شهری بوده و زیباسازی و ترمیم و ساخت بزرگراه ها و کانل ها وتونل های شهری اهمیت فراوانی دارد و در حوزه عمرانی و بر اساس آمار موجود طی ده سال گذشته دویست و هفده هزار و پانصد و پنجاه تن عملیات آسفالت و روکش در سطح منطقه صورت گرفته است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، سید رامین حسینی نژاد همچنین از اجرای یک میلیون و ششصد و هشتاد و چهار هزار و هشتصد و یازده مترمربع عملیات زیباسازی در سطح منطقه خبر داد و گفت: پنجاه و دو هزار و نهصد و پنجاه مترمربع عملیات نهرسازی، صد و هجده هزار دویست و بیست تن عملیات مرمت و لکه گیری، صد و سی و پنج هزار و هفتصد و نود و چهار مترمربع ساختمان سازی، شش هزار و سیصد و چهل و پنج متر عملیات پل سازی در منطقه صورت گرفته است.

او با اشاره به اینکه ششصد و هفتاد و چهار هزار و صد و شصت و پنج مترمکعب عملیات خاکبرداری و دویست و سه هزار پانصد و پنجاه و نه مترمکعب عملیات خاکریزی نیز طی این سال ها صورت گرفته، ادامه داد: تعویض و مرمت شصت و یک هزار هشتصد و بیست و یک عدد سنگدال، دویست و چهل و پنج هزار و نود و یک متر لوله گذاری، هفتاد و پنج هزار و صد و سی و هشت مورد تعویض و ساخت دریچه از جمله اقدامات صورت گرفته بوده است.