اقتصاد تهران
شماره خبر : 88333
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۵/۱۱
اقتصاد تهران

اتوبوس دیابت در کلان شهر تهران مستقر شد

اقتصادتهران: معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ از استقرار اتوبوس دیابت در مناطق مختلف پایتخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۷، محمد رضا غلامی تصریح کرد: در راستای خدمت رسانی به بیماران دیابتی و با همکاری شرکت واحد اتوبوسرانی و معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه ۷، اتوبوس سیار دیابت با شعار “در مسیر تغییر دنیای دیابت” در مناطق ۱، ۳، ۴، ۵، ۶ و ۲۰، محدوده حرم امام خمینی(ره)، اسلامشهر و کمیته امداد خمینی منطقه ۱۴ استقرار یافت.

وی با اشاره به اینکه اتوبوس دیابت به منطقه ۲۱خواهد رفت، افزود: در این اتوبوس‌ها خدماتی از قبیل سنجش قند و فشار خون، مشاوره تغذیه‌ای، مشاوره پزشکی و آموزشی در زمینه پیشگیری و درمان دیابت به شهروندان ارائه می‌شود.

به گفته غلامی، شناسایی افراد مبتلا و افراد در معرض ابتلا به این بیماری یکی از وظایف مهم ما در حوزه سلامت بوده و شناسایی و کنترل آن از طریق آگاهی بخشی به شهروندان بسیار حائز اهمیت است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۷ بیان کرد: مطابق آماردریافتی، مراجعه کنندگان به اتوبوس دیابت از ابتدای سال ۹۶ تاکنون یازده هزار و  ۳۶۳ نفر بوده که از این تعداد سه هزار و ۷۴۶ نفر افراد مبتلا به دیابت هستند و از مشاوره پزشکی و آموزش در زمینه پیشگیری و درمان بهره مند شدند.