جمعه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آمادگی ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی در اجرای طرح‌های انرژی‌های پاک، تولید مشترک با ارمنستان

۳ تیر, ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۳

آمادگی ایران برای جذب سرمایه گذاری خارجی در اجرای طرح‌های انرژی‌های پاک، تولید مشترک با ارمنستان

اقتصادتهران: مدیرکل سرمایه گذاری استانداری قزوین گفت: آماده جذب سرمایه گذاری خارجی در اجرای طرح های انرژی های پاک، تولید مشترک با ارمنستان هستیم.

به گزارش مهر، مرتضی علیخانی در نشست فعالان اقتصادی شهر صنعتی البرز با سفیر ارمنستان در ایران که روز یکشنبه در اداره آب شهر صنعتی البرز برگزار شد گفت:

استان قزوین با داشتن ۳۹۴۹ واحد تولیدی در ۱۵ شهرک صنعتی در تولید محصولاتی متنوع از ظرفیت‌های خاصی برخوردار است که برای سرمایه گذاران خارجی هم جذابیت لازم را دارد.

مدیرکل سرمایه گذاری استانداری قزوین تصریح کرد: در استان قزوین بیش از ۱۲۹۰ نوع محصول شیمیایی، شوینده، سلولوزی، شیشه، کنتور برق، قطعات خودرو، شیشه دارو و صنعتی و خودرو، کاشی و سرامیک، صنایع نساجی، موکت و فرش و محصولات پزشکی، تولید می‌شود.

وی بیان کرد: داشتن رتبه‌های اول تا سوم در تولید شوینده‌ها، مخازن سی ان جی، شیشه دارویی، نخ مصنوعی، شیشه و صنایع سیلیس، تولید قطعات خودرو، صنایع فولادی، از شاخص‌های استان قزوین است.

علیخانی تصریح کرد: با داشتن بیش از ۴۰۰ هزار هکتار دشت قزوین و تولید بیش از ۳ میلیون تن محصول زراعی، ۷۱ هزار هکتار باغ و ۵۴۰ هزار تن محصول باغی و داشتن رتبه‌های شاخص در تولید زغال اخته، فندق، گوجه فرنگی، انگور، زیتون، گیلاس و گلابی و نیز جایگاه کشوری در دام و طیور در این بخش هم می‌توان با کشورهای خارجی وارد مناسبات تجاری شد.

وی اظهار داشت: حدود ۴ درصد دام سنگین در قزوین است و با فعالیت ۱۱۷۰ واحد دامی و ۵۵۰ واحد طیور و داشتن رتبه اول در مرغ اجداد، رتبه دوم مرغ مادر تخم گذار، داشتن

۱۳۰۰ اثر تاریخی از ظرفیت‌های گردشگری هم برخورداریم که سرمایه گذاران ارمنستان می‌توانند این ظرفیت‌ها را مورد توجه قرار دهند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها