یکشنبه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

آماده سازی مصلی امام خمینی (ره) به منظور برپایی نماز جمعه

۶ آذر, ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۱

آماده سازی مصلی امام خمینی (ره) به منظور برپایی نماز جمعه

اقتصادتهران: شهردار منطقه 7 از اجرای اقدامات و تمهیدات ویژه به منظور برپایی نماز جمعه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برای نخستین بار پس از شیوع ویروس کووید 19 خبر داد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 7، سمیه حاجوی با بیان این مطلب افزود: با توجه به تصمیم ستاد مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی اماکن عمومی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و در پی آن عدم برگزاری مراسم نماز جمعه، برگزاری این فریضه دینی در مصلی نیز متوقف شد.

وی با اشاره به آغاز برپایی نماز جمعه در مصلی امام خمینی (ره)، تصریح کرد: نظافت، شستشوی صحن و پله‌ها، جمع آوری شاخ برگ، تخلیه مخازن، شستشوی تمامی المان های شهری و ترافیکی و همچنین شستشو و پاکسازی تمامی انهار تنها بخشی از اقداماتی بود که از سوی این منطقه در هفته جاری در مصلی امام خمینی (ره) انجام شد.

در پایان شهردار منطقه 7 تاکید کرد: این منطقه از تمام ظرفیت های موجود بهره خواهد برد تا شهروندان در فضایی پاک و آراسته به ادای فریضه نماز جمعه بپردازند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها