true
اقتصادتهران: تفاهمنامه همکاریهای علمی تخصصی میان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و پژوهشگاه دانشهای بنیادی در تحقیقات بین رشتهای بر پایه زمینههای علوم پزشکی با استفاده از فناوریهای نوین نرم افزاری امضا شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم تفاهم نامه همکاری بین این دانشگاه و پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: تلاش فرزندان این مرزو بوم برای تعالی علم و دانش در بحرانی ترین شرایط کشور ستودنی است و توجه به اصلی ترین مباحث علمی نشان از توسعه علمی کشور دارد.
علیرضا زالی اظهار داشت: در شرایط بحرانی که عرصه های مختلف اقتصادی و اجرایی جهان در مقابله با ویروس کرونا دچار چالش شده اند، امضای تفاهم نامهای با چارچوب علمی نشان دهنده قوام و توانایی بالای دانشمندان کشور است.
وی با اشاره به فعالیتهای علمی و اثرگذار پژوهشگاه دانشهای بنیادی تصريح کرد: این مرکز با ساختاری متفاوت و بی بدیل قریب به سه دهه در بالاترین سطح علمی فعالیت میکند.
زالی گفت: برگزاری دورههای مشترک آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت و ارتقای دانش مهارتی از جمله اهداف امضای این تفاهم نامه است.
تعمیق و گسترش دانش بین بخشی یکی دیگر از اهداف انعقاد تفاهم مشترک بین دانشگاه و پژوهشگاه دانشهای بنیادی اعلام شد.
زالی تاکید کرد: ساختارهای مناسب و متنوع میان دو مرکز طرف این قرارداد، بستر فعالیتهای بین بخشی و شکل گیری کارگروههای فنی را بیش از پیش مهیا خواهد کرد.
وی گفت: ایجاد زنجیره نوینی از تبادل علم و دانش در عرصههای بین المللی نیز از دستاوردهای این همکاری مشترک است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اینکه اتصال و همگرایی این دو مجموعه علمی کشور، توسعه ارتباطات بین بخشی در عرصه ملی و بین المللی را در دستور کار قرار داده، خاطر نشان کرد: فعالیت های تحقیقاتی مشترک با امضای این تفاهم نامه مشترک، با قوام و استحکام بیشتری جلو میرود.
وی با تاکید بر نقش متفاوت استفاده از هوش مصنوعی در علوم پایه و بالینی گفت: استفاده از تکنولوژی اینترنت اشیاء و بهره مندی از امکانات بیمارستان هوشمند می تواند نقش اثرگذاری در حوزه سلامت ایفا کند.
زالی یکی دیگر از مهمترین دستاوردهای این تفاهم نامه مشترک را بهره مندی از روش های تصویربرداری در بخش علمی و بازبینی عملکرد مغز دانست و اظهار کرد: در این مدل با شدت ۳ تسلا عملکرد مغز بررسی و بازبینی می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به توان علمی بالا و ظرفیت های انعطاف پذیر این مرکز با سابقه درخشان بیش از ۳۰ سال یادآور شد: پژوهشگاه دانش های بنیادی به گونه ای طراحی شده که امکان تقابل با گروههای علمی و آموزشی را در بالاترین سطح فراهم می کند.
زالی به سابقه فعالیت مشترک ۲۰ ساله بین دانشگاه و پژوهشگاه دانش های بنیادی گفت: ماحصل یکی از این تعاملات در عرصه بین المللی انتشار مقاله ای با موضوع شناسایی صورت و نقش گیج گاهی در مجله نیچر به عنوان یکی از معتبرترین مجلات خارجی است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=186796
false
true