true
اقتصادتهران: معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بازسازی آشپزخانه مرکزی کوی این دانشگاه در سال ۹۷ خبرداد.
دکترفرزین حلبچی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه در سال گذشته موضوع دو منویی کردن غذای دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تهران پیگیری و انجام شد اظهار کرد: فعالیتهایی نیز در راستای افزایش کیفیت غذا در این دانشگاه انجام شده است.
وی افزود: آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل قدمت، فرسودگی و عدم رعایت استانداردها در چند سال گذشته قابل استفاده نبود و تعطیل شد. به همین علت از سال ۹۳ برای تهیه غذای دانشگاه از آشپزخانه استیجاری استفاده میشود اما از سال آینده قرار است آشپزخانه مرکزی را در کوی دانشگاه بازسازی و راهاندازی کنیم.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: تامین اعتباراولیه نیز برای بازسازی آشپزخانه کوی دانشگاه انجام شده تا بتوانیم آن را به آشپزخانه کاملا صنعتی و مدرن در حد رفع نیاز دانشگاه تبدیل کنیم.
وی گفت: باتوجه به اینکه اداره تغذیه دانشجویان در تهیه مواد اولیه با کیفیت حساسیت بسیار نشان می دهد، انتظار داریم کیفیت غذای ارائه شده به دانشجویان نیز با بالاترین حد باشد.
دکتر حلبچی در پایان با اشاره به در مذاکره با پیمانکار تهیه غذای دانشجویان با تأکید بر تهیه لبنیات کنار غذا از شرکت های معتبر و پرداخت هزینه بیشتر تصریح کرد: کیفیت غذا باید به حدی باشد که از دانشجویان بازخوردهای مثبت دریافت کنیم.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=116940
false
true