جمعه, ۵ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

۴۰ ایستگاه مترو مجهز به آسانسور می شوند

۱۰ آذر, ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۴

۴۰ ایستگاه مترو مجهز به آسانسور می شوند

اقتصادتهران: شهردار تهران گفت: قرارداد تعبیه و راه اندازی آسانسورهای ۴۰ ایستگاه مترو بسته شده و بزودی راه اندازی می شود.

به گزارش مهر، پیروز حناچی شهردار تهران در مراسم روز جهانی و هفته ملی افراد دارای معلولیت با بیان این که  همه کسانی که در این شهر زندگی می کنند وظیفه ما است که به آنها سرویس بدهیم و خدمات بدهیم،  گفت : تا زمانی که زانوی خودم را جراحی نکرده بودم نمی دانستم یک دست انداز ده سانتی متری کف خیابان چه معنی ای می دهد.

وی ادامه داد : ما در کشورمان جنگ را تجربه کردیم و همین امر باعث شده تعداد معلولان ما و کسانی که نمی توانند درست حرکت کنند بیشتر شود.  حتما ما به اندازه کافی و به اندازه نیاز به موضوع مناسب سازی توجه نکرده ایم و نتوانسته ایم گام خوبی برداریم.

شهردار تهران اضافه کرد: من کمتر دیده ام که اساتید معماری در دانشگاه به موضوع بهسازی و توجه به ساخت و سازها برای معلولان توجه کنند و این را از شاگردان خود بخواهند. این دانشجویانی که امروز با نیازهای معلولان آشنا نشده اند فردا می شوند مهندسین ناظر و طراحان و پیمانکاران و آنوقت دیگر نمی توان از آنها توقع توجه به این موضوع را داشته باشیم.

اپلیکیشن ناشنوایان به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد

شهردار تهران همچنین  در نشست تخصصی گزارش عملکرد یکساله ستاد مناسب سازی فضاهای شهری با بیان این که وظیفه داریم به همه شهروندان شهر چه معلول و چه سالم خدمات بدهیم گفت : علیرغم همه امکاناتی که انجام داریم، نمی توانیم بگوییم که وضعیت خوبی داریم و قطعا باید ریشه یابی کنیم.

وی با اشاره به این که با  نگاه کرامت انسانی در همه زمینه ها و از جمله مناسب سازی معابر و البته آموزش می توانیم به ایده آل هایی که می خواهیم برسیم گفت: تایید صلاحیت پیمانکاران این حوزه باید جدی تر دنبال کنیم.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها