اقتصاد تهران
شماره خبر : 110835
تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۱۵
اقتصاد تهران

۴۰درصد ماشین‌آلات برفروب غیرفعالند

اقتصادتهران: رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: در بارش های چندروز گذشته سازمان راهداری تمام امکانات خودش را بکار گرفت اما این امکانات برای مقابله با چنین بحرانی کم بود.

به گزارش مهر، داوود کشاورزیان رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: این سازمان، ۲۰۰ دستگاه برفروب نیاز دارد که در حال حاضر ۹۶ دستگاه دارد و حدود ۶۰ درصد این دستگاه ها فعالند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: سازمان هواشناسی برای بارش های اخیر اطلاعیه داده بود و همکاران هم آمادگی لازم را داشتند اما بارش به گونه ای بود که اجازه فعالیت نمی‌داد.

کشاورزیان گفت: بارش در جاده‌های جنوبی تهران در مقایسه با بارش های کوهستانی بیشتر بود و امکانات راهداری نیز بیشتر درمناطق کوهستانی مستقر بودند.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: امکاناتی که داشتیم با توجه به بارش کافی نبود و هنگام کولاک ایمنی کار این است که باید راه را ببندیم.