true

اقتصادتهران: رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان گفت: ۲۵۰ واحد مسکونی ویژه محرومان در شهرستان کبودراهنگ در حال ساخت است که تعدادی از این واحدها اسفند امسال و مابقی نیز خرداد سال آینده واگذار میشود.
به گزارش ایرنا، اسکندر صیدایی شامگاه چهارشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان افزود: به دنبال حضور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در همدان، تفاهم نامه ساخت ۲ هزار واحد مسکونی برای محرومان منعقد شد که سهم کبودراهنگ از این تعداد ۲۵۰ واحد است.
وی اظهار داشت: در سفر استاندار همدان به شهرستان کبودراهنگ از روند احداث این واحدهای مسکونی بازدید شد که تعدادی از این واحدها پیشرفت قابل توجهی داشته و در آستانه تکمیل و تحویل است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان افزود: شتاب بخشی به طرح مسکن مهر کبودراهنگ با رفع موانع پیش روی این طرح یکی از مطالبات فرماندار این شهرستان بود که تصمیمات لازم برای کارگشایی مباحث مربوط به مسکن مهر اتخاذ شد.
صیدایی عنوان کرد: در راستای سند راهبردی سه ساله و برنامه عملیاتی استان همدان ایجاد یک هزار و ۵۲۹ شغل در سال دوم این سند برای کبودراهنگ پیش بینی شده بود.
وی ادامه داد: بر اساس گزارش فرماندار کبودراهنگ از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۸۷ فرصت شغلی در این شهرستان ایجاد شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان اظهار داشت: در حوزه راه تسریع در اجرای مسیر بهار – گل تپه – علیصدر کبودراهنگ مطرح و مقرر شد در قالب ماده ۵۶ به صورت ویژه پیگیری شود.
صیدایی ادامه داد: مسیر خلعت آباد – کبودراهنگ – قیدار زنجان نیز مقرر شد که نسبت به گذشته با شتاب بیشتری دنبال شود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=204989
false
true