true

مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی توانیر گفت: یکهزار و ۱۲۳ ساختگاه با قابلیت احداث سههزار و ۸۶۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی عمدتا سه مگاواتی، برای معرفی به متقاضیان سرمایه گذاری شناسایی شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از شرکت مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، عبدالرضا حسینی مهر توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر را چهارمین برنامه از ۱۴ مگاپروژه وزارت نیرو برای گذر از ناترازی اوج بار ۱۴۰۴ دانست که با اولویت نیروگاه های بادی و خورشیدی در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: مقرر شد شرکت توانیر ۵۰۰ ساختگاه سه مگاواتی را برای احداث یکهزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی، شناسایی و برای واگذاری و شروع عملیات اجرایی به سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا) معرفی کند که تاکنون بیش از ۲ برابر این ظرفیت شناسایی و به تایید ساتبا رسیده است.
مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی توانیر خاطرنشان کرد: از اواسط مهر تا بهمن امسال یکهزار و ۱۲۳ ساختگاه برای احداث سههزار و ۸۶۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی سه مگاواتی یا بیشتر با همکاری شرکت های توزیع و استانداریها و تشکیل کارگروه و تعیین مجری در هریک از شرکت های توزیع شناسایی شد که کار واگذاری این زمین ها به پیمانکاران یا سرمایه گذاران از سوی ساتبا در حال انجام است و پیش بینی می شود تعداد ساختگاهها تا تابستان به ۲ هزار مورد افزایش یابد.
حسینی مهر، توسعه نیروگاههای خورشیدی را از راهکارهای کم هزینه و کوتاه مدت جهت افزایش ظرفیت تولید برق برشمرد که کار احداث و تکمیل یک نیروگاه ۵ کیلوواتی در ۲ هفته و سه مگاواتی حدود چهار ماه قابل انجام است.
وی این ساختگاه ها را جزو زمین های منابع طبیعی و از قابلیت اتصال به خطوط توزیع برق برخوردار دانست و افزود: هر فیدر ۲۰ کیلوولت توزیع می تواند یک ساختگاه ۳ تا ۷ مگاواتی را پوشش دهد که سقف ۳ مگاوات برای آن پیش بینی شده و در صورت افزایش ظرفیت به بیش از سه مگاوات، باید شرایط اتصال از نظر فنی مورد بررسی قرار بگیرد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=299457
false
true