اقتصاد تهران
شماره خبر : 225300
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
اقتصاد تهران

 ۱۰۴ هزار کامیون و ۳۸۰۰ اتوبوس فرسوده در جاده‌ها تردد می‌کنند

اقتصادتهران: قائم مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با اشاره به آسیب‌های فعالیت ناوگان فرسوده در جاده‌ها اظهار داشت: قرار است سالانه ۴۰ هزار دستگاه از ناوگان باری فرسوده کشور نوسازی شود.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، فرامرز مداح با اشاره به آسیب‌های فعالیت ناوگان فرسوده در جاده‌ها اظهار داشت: قرار است سالانه ۴۰ هزار دستگاه از ناوگان باری فرسوده کشور نوسازی شود. البته این امر مشروط به تولید و انجام واردات و نیز تأمین اعتبارات است.

وی با اشاره به اینکه ۳ هزار دستگاه اتوبوس در کشور به سن فرسودگی رسیده است که باید نوسازی شود، گفت: برای نخستین بار، پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای بازسازی ناوگان سواری پرداخت می‌شود و در این منابع صرفاً برای اورهال و بازسازی هزینه خواهد شد.

مداح افزود: در این زمینه ۲۰ هزار میلیارد ریال اعتبار از منابع تبصره ۱۸ به بازسازی و اورهال ناوگان اختصاص یافته است.

قائم مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خاطرنشان کرد: این تسهیلات ارزان قیمت با نرخ ۳ تا ۴ درصد در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به برنامه‌ها برای اجرای پروژه‌های راهسازی در محورهای روستایی گفت: مجلس شورای اسلامی در سال جاری ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های راهسازی در محورهای روستایی کشور منظور کرده است.

قائم مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: امید است این اعتبار تخصیص مناسب داشته باشد تا بتوانیم به انجام پروژه‌های راهسازی در محورهای روستایی سرعت دهیم.