اقتصادتهران: با توجه به وجود اماکن مذهبی و جاذبه های علمی، فرهنگی و تفرجگاهی منطقه یک بیش از یک میلیون گردشگر در ایام نوروز از جاذبه های شمال تهران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: با توجه به استقرار کاخ موزه های سعد آباد و نیاوران، موزه موسیقی، سینما، هنر ایرانی، حیات وحش ایران – دارآباد- مرکز علوم و ستاره شناسی تهران، مسیرهای کوهنوردی و ارتفاعات توچال، بوستان های فرامنطقه ایی، خانه دکتر حسابی و… تعداد کثیری از شهروندان و مهمانان تهران در تعطیلات نوروزی به این منطقه مراجعه کردند که با همکاری ستاد گردشگری در راستای خدمت رسانی بهتر به شهروندان برنامه های گسترده ای برای آنها اجرا شد.
وی گفت: در تعطیلات فروردین ماه امسال با برنامه ریزی های انجام شده ۱۰ ایستگاه اطلاع رسانی در شمال تهران راه اندازی شد و تعداد ۴۰ هزار بسته گردشگری شامل نقشه، کتابچه شمیران، بروشور تخصصی رینگ شمیران گردی، گردونه نقاط و بروشورهایی با موضاعات آسمان آبی و زمین پاک بین گردشگران توزیع شد.
کارگران افزود: ۶۰۰ تور رینگ شمیران گردی نیز در سطح منطقه یک برگزار و تعداد ۲۰۰ نفر از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران، ۵۰ نفر از روحانیون، ۷۰ نفر از معلولین و ۱۲۰ نفر از محرومین از این تورها بهره مند شدند.
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک یادآور شد: تعداد ۷۰۰ نفر گردشگر نیز در قالب ۳۰ خانوار در مجتمع بهاران این منطقه اسکان داده شدند.
دیدگاه ها بسته هستند.