×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  پنج شنبه - ۳ تیر - ۱۴۰۰  
true
true
گسترش همکاری بین محققان ایرانی و هلندی در زمینه شیلات

اقتصادتهران: رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: فعالیت تحقیقاتی ایران با دانشگاه واخنینگن هلند در زمینه های شیلاتی از جمله آبخیزداری پایدار، اصلاح نژاد، فراوری و تجارت آبزیان گسترش می یابد.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، محمد پور کاظمی روز چهارشنبه در کارگاره آموزشی بین المللی آبزی پروری پایدار با همکاری دانشگاه واخنینگن هلند و این موسسه علمی در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در تهران برگزار شد، افزود: همکاری بین محققان ایرانی و هلندی از سال ۲۰۰۶ آغاز شد و پروژه هایی مانند تولید بستنی از کنسانتره ماهی، اسنک حجیم شده از اضافات فیله کپور، پنیر ماهی، سوسیس غنی شده، کنسرو کوفته ماهی و مواردی دیگر از جمله فعالیت های مشترک این دو کشور محسوب می شود.

به گفته وی، هلندی ها تاکنون پیشنهادات قابل توجهی برای بهبود و توسعه زنجیره تولید در صنعت شیلات داشته اند که بدون شک می تواند به ارتقای سطح تولید و عرضه بهتر محصولات نهایی به بازار بسیار موثر باشد.

پورکاظمی با بیان اینکه هلندی‌ها سابقه بسیار خوبی در افزایش بهره وری و ارزش افزوده محصولات شیلاتی دارند، گفت: معرفی روش های جدید و اصلاح نژاد، ایجاد ارزش افزوده برای محصولات شیلاتی، معرفی گونه های ماهی آزاد برای آبزی پروری، اضافه شدن ریزماهیان مانند کیلکا، ساردین و فانوس ماهیان به زنجیره غذایی و مصرف مستقیم انسانی پس از فراوری و تولید ارزش افزوده از ضایعات ماهی به ویژه محصولات بیوشیمیایی، دارویی و بهداشتی از دیگر پروژه هایی است که به شکل مشترک با کارشناسان و محققان هلندی دنبال می شود.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false