اقتصادتهران: شهردار منطقه ۶ با بیان اینکه برنامه های متنوعی در قالب پیاده راه فرهنگی معنوی شهر رمضان در بوستان لاله برگزار می شود، گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان و با هدف ایجاد بستر مناسب جهت بهره مندی هرچه بیشتر شهروندان از فضایل این ماه، توسعه و ترویج سبک زندگی و معارف دینی، گسترش فضای ابتهاج و نشاط معنوی در راستای احیای حیات شبانه در شهر، استفاده از ظرفیت و توانمندی تشکل های مردم نهاد، جمع آوری کمک های مردمی جهت ارسال به هموطنان سیل زده و توجه به محوریت خانواده با نگاه ویژه به بانوان و کودکان، ویژه برنامه های شهر رمضان در پیاده راه فرهنگی معنوی منطقه ۶ است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، محمدرضا دهداری پور گفت: سکوی هنر، اجرای موسیقی سنتی و تواشیح، نمایش های کوتاه خیابانی و عروسکی، سکوی رونق تولید شامل گذر مهارت و آموزش مشاغل خانگی، ارائه محصولات دست ساخته بانوان کارآفرین، غرف ارائه خدمات سلامت محور، مسابقات قرآنی و فرهنگی، بازی های مختلف انفرادی و گروهی ویژه کودکان و نوجوانان، از جمله غرفه های تفریحی-فرهنگی موجود در پیاده راه شهر رمضان این منطقه است.
دهداری پور در خاتمه تصریح کرد: توجه ویژه به مناسبت های ملی و مذهبی از جمله شهادت مولای متقیان امام علی(ع)، رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و قیام خونین پانزده خرداد و همچنین غبار روبی مساجد، برپایی محافل انس با قرآن، افزایش حس همدردی و توجه ویژه به هم میهنان آسیب دیده در حادثه ناگوار سیل اخیر و … از ماموریت های اجرایی مهم این منطقه در ماه میهمانی خداست.