اقتصاد تهران
شماره خبر : 190142
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۴
اقتصاد تهران

گرانی گوشت مرغ به علت افزایش هزینه‌های تولید

اقتصادتهران: قیمت هر کیلوگرم گوشت مرغ در ماه‌های گذشته بین ۱۱ هزارو ۷۰۰ تا ۱۳هزار تومان در نوسان بود که به یکباره طی دو روز اخیر قیمت این محصول به ۱۷ هزار و ۲۰۰ تا ۱۹ هزار تومان افزایش یافته است که معاون وزیر جهاد کشاورزی، علت این افزایش قیمت را بالا رفتن هزینه‌های تولید می‌داند.

به گزارش اقتصادتهران، صنعت طیور کشور از ابتدای شیوع ویروس کرونا با کاهش تقاضا در بازار و معضل سقوط قیمت ها، کمبود نهاده های خوراک طیور و کاهش نقدینگی روبرو شد تا جایی که حدود دو ماه پیش، بخشی از تولیدکنندگان جوجه یک روزه گوشتی اقدام به معدوم سازی تولیدات خود کردند.

این درحالیست که سال گذشته طبق روال دو میلیون و ۷۳۳ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید شد که نشان می دهد کشور همانند سال‌های گذشته در خط خودکفایی تولید این محصول حرکت می کند.

در گزارش میدانی از بازار، برخی فروشندگان مدعی هستند که گوشت مرغ کمی برای عرضه وجود دارد همین امر موجب افزایش قیمت ها شده است و حتی رستوران ها و تالارهایی که به تازگی پس از کرونا شروع به فعالیت کرده اند از کمبود این محصول در بازار نگران هستند تا جایی که می گویند در حال حاضر غذاهای مرغی را از منوی غذایی خود حذف کرده اند.

بحث گرانی گوشت مرغ به دنبال افزایش نرخ تخم مرغ نگرانی هایی را برای مصرف کنندگان ایجاد کرده تا جایی که برخی مدعی هستند که به دلیل کاهش توان مالی، گوشت مرغ را جایگزین مصرف گوشت قرمز کرده بودند که با افزایش قیمت این محصول نیز با مشکل در تامین سبد پروتئین خانوار خود روبرو  هستند.