true
اقتصادتهران: اهالی محل که با تعجب به بسته های گوشت چرخ کرده فاسدی که در حال انتقال به سردخانه دامپزشکی بود نگاه می کردند، میگفتند که شبها صف انتظار طولانی برای غذای این کبابی تشکیل میشود.
گشت مشترک تعزیرات حکومتی روز چهارشنبه به همراه نمایندگان دستگاههای نظارتی، بر اساس شکایت یکی از شهروندان از کبابی مشهوری در شرق تهران، پس از بازرسی از این واحد صنفی متوجه تخلفات صنفی و بهداشتی متعددی شد.
کیسههای پلاستیکی ۵٠ کیلویی حاوی گوشتهای چرخ کرده ای که انتهای آن خونابه جمع شده بود و برخی قسمتهای روی آن گوشتها سیاه شده بود، جلوی در این کبابی توجه همه را جلب می کرد.
کارگران در صدد متفرق کردن جمعیت بودند و با نگرانی سعی داشتند که هرچه سریعتر کار انتقال گوشتها به ماشین دامپزشکی را انجام دهند.
یکی از اهالی محل به ایرنا گفت: هر شب مردم مدت زمانی طولانی برای گرفتن غذا در صف میایستند.
وی با ابراز تاسف گفت: چطور می توانند از اعتماد مردم سوء استفاده کنند و اینطور سلامت مردم را به خطر بیاندازند.اگر در منزل نان و پنیر خورده شود بهتر است تا از رستوران هایی که اینطور با جان مردم بازی می کنند، غذا تهیه شود.
یکی دیگر از اهالی محل گفت: چند کبابی در این خیابان هست اما این کبابی مشتریان زیادی از نقاط مختلف تهران دارد و همیشه شلوغ است؛ ما فقط یک بار از آن غذا گرفتیم که به دلیل بوی چربی و خام بودن کبابها، کیفیت مطلوبی نداشت.
به گزارش ایرنا در بازدید از این کبابی، کاظم علی زاده نماینده دامپزشکی به ایرنا گفت: سردخانه این واحد صنفی غیراستاندارد است و شرایط لازم برای نگهداری گوشت را ندارد و تغییر رنگ گوشت نشان می دهد که این گوشت ها فاسد است.
وی یادآور شد: واحدهای صنفی نباید گوشت چرخ کرده را بیش از ٢ روز نگهداری کنند.
علی زاده با بیان اینکه از ظاهر این گوشت ها مشخص است که فاسد شده و قابل استفاده نیست، افزود: همه گوشت های این واحد صنفی ضبط می شود و برای بررسی دقیق تر نمونه این گوشت به آزمایشگاه داده میشود.
این کارشناس دامپزشکی با تاکید بر اینکه در زمینه سلامت و امنیت مردم هیچگونه چشم پوشی نداریم، اظهار کرد: همه این گوشتها معدوم خواهد شد اما تا زمان دریافت نتیجه آزمایش به صورت امانت در سردخانه نگهداری میشود.
ابوالفضل پولادوند کارشناس بهداشت نیز درباره بهداشت محیط این کبابی ابراز تاسف کرد و گفت: در این واحد صنفی حداقل های موازین بهداشتی هم رعایت نشده است، کارگران کارت بهداشت ندارند این درحالیست که همه افراد شاغل در مشاغلی که با سلامت مردم در ارتباط هستند از جمله اغذیه فروشیها برای فعالیت باید کارت بهداشت داشته باشند.
وی گفت: یخچال این کبابی کاملا غیربهداشتی است به طوری که گوشت های مانده در جداره این یخچال باعث بوی تعفن شده است و آلودگیهای میکروبی بسیار است.
بهمن حسن بیگی رئیس گشت های ویژه تعزیرات تهران هم پس از بازدید از این کبابی و انتقال گوشتها، به ایرنا گفت: براساس قانون ، نگهداری گوشت به صورت چرخ کرده در کبابی ها و رستوران ها غیرقانونی است و باید در زمان طبخ چرخ شود.
وی ادامه داد: اگر آلودگی میکروبی این ٢ تن گوشت کشف شده در آزمایشگاه اثبات شود، پرونده واحد صنفی به دادسرای جرائم پزشکی ارسال خواهد شد و اگر آلودگی میکروبی اثبات نشود به علت نگهداری گوشت چرخ کرده پرونده ای تشکیل و به یکی از شعب اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران ارسال میشود.
حسن بیگی اضافه کرد: این واحد صنفی باتوجه به شرایط بحرانی ظرف مدت ۴٨ ساعت توسط وزارت بهداشت و درمان پلمب میشود.
رئیس گشتهای ویژه تعزیرات تهران یادآور شد: شهروندان می توانند از طریق سامانه ١٣۵ سازمان تعزیرات حکومتی و یا سامانه ١٢۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت تخلفات را برای رسیدگی اعلام کنند تا گشت های مشترک تعزیرات حکومتی به همراه دستگاه های نظارتی در اسرع وقت و به صورت سرزده به تخلفات و شکایات رسیدگی شود.
بر اساس این گزارش در پایان این بازرسی همچنین حدود صد کیلوگرم انواع گوشت از قبیل شیشلیک، فیله مرغ، بال مرغ و گوشت چرخ کرده با حضور نماینده سازمان دامپزشکی معدوم شد.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=87582
false
true