true

در دومین دوره مسابقات بدمینتون ایمیدرو و شرکت های تابعه، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو موفق به دریافت چند رتبه برتر این رشته شد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی چادرملو، در دومین دوره مسابقات بدمینتون ایمیدرو و شرکت های تابعه که از ۳۰ بهمن الی ۱ اسفند ۱۴۰۳ با حضور ۱۴ تیم در مسابقات گروهی و ۶۴ نفر در مسابقات انفرادی به میزبانی شرکت فولاد هرمزگان در شهر بندرعباس برگزار شد، تیم بدمینتون چادرملو رتبه اول وسوم رقابتهای انفرادی و مقام سوم رقابتهای گروهی را کسب کرد.
در رقابتهای انفرادی این بازیها، علی طالعی اردکانی از مجتمع معدنی چادرملو مقام نخست و حسین طالعی اردکانی از مجتمع صنعتی چادرملو به مقام سوم دست یافت.
گفتنی است در بخش تیمی این رقابتها تیم مس سرچشمه رفسنجان با پیروزی برابر ذوبآهن اصفهان عنوان قهرمانی را به دست آورد
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=298253
false
true