true
اقتصادتهران: مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان گفت: یکی از راهبردهای اساسی در این مدیریت پاسخگویی شفاف به بیمه شدگان و مخاطبین است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر علی محمدی با اشاره به کاهش ٨ درصدی آمار شکایات مردمی در سال گذشته نسبت به سال ٩۴ افزود: از طریق کانالهای ارتباطی که از طریق آن شکایات مردمی واصل میشود ظرف حداکثر ٧ روز کاری به بیماران و بیمه شدگان پاسخ کتبی داده میشود.
وی گفت: کلیه شکایات مردمی که از سوی مراجع، بیماران و بیمه شدگان به این مدیریت واصل می شود در نرم افزار رسیدگی و پاسخگویی به شکایات ثبت و جهت پیگیری به واحد مربوطه ارجاع میشود.
دکتر محمدی تحلیل و آنالیز شکایات مردمی را مهم دانست و افزود: با بررسی ۶٧ مورد از شکایات مردمی، گلوگاههای مشکلات را شناسائی و با تشکیل کمیته رسیدگی به شکایات استانی در جهت رفع آنها گامهای بلندی برداشته ایم.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان زنجان، شکایات کتبی و حضوری، پست الکترونیکی، نمابر، سامانه پیامکی، ملاقاتهای مردمی، سامانه جامع سامد (ارتباط مردم و دولت)، رسانه ها و نشریات، پایگاه اینترنتی، سازمان بازرسی، دفتر بازرسی مدیرعامل و تلفن پیامگیر شبانه روزی روابط عمومی را از کانالهای وصول شکایات مدیریت درمان این استان خواند و تصریح کرد: بیش از ۵٧ درصد شکایات مردمی از طریق حضوری و کتبی در نرم افزار به ثبت رسیده است.
دکتر محمدی سامانه پیامکی، سیستم سامد و پیامگیر شبانه روزی را به ترتیب از بالاترین کانالهای وصول شکایات مردمی در سال ٩۵ اعلام کرد و گفت: با استفاده از ظرفیت نرم افزار موضوعات شکایات پایش می شود و با واحدهایی که پایین ترین زمان رسیدگی و دارای کمترین شکایات بوده اند تشویق و واحدهایی که میانگین زمان پاسخگویی آنها از ٧ روز بالاتر بوده و یا بالاترین آمار شکایت را به خود اختصاص داده اند، برخورد کرده ایم.
این مقام مسئول افزود: همه ما مسوولیم تا بهترین شرایط ممکن را برای معیشت بیمهشدگان، بازنشستگان و مستمری بگیران با رعایت کرامت انسانی فراهم آوریم.
دکتر محمدی در پایان هدف از بررسی و پاسخگویی به شکایات را، تبدیل تهدیدها به فرصت ها، تبیین انتظارات و کسب رضایت مندی بیماران و مراجعین اعلام نمود.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=83289
false
true