×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  شنبه - ۳۱ شهریور - ۱۴۰۳  
true
true
چهار میلیارد دلار اعتبار برای انتقال گاز به سیستان و بلوچستان نیاز است

اقتصادتهران: مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران از راه اندازی توربین ملی در ایستگاه تقویت فشار دهق خبر داد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران روز گذشته (شنبه ١٩ اردیبهشت ماه) در حاشیه نشست خبری بیستمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در جمع خبرنگاران گفت: ایستگاه تقویت فشار گاز دهق که روی خط چهارم سراسری قرار دارد، با را ه اندازی سه توربین و تکمیل سایر تاسیسات در بهمن ماه پارسال مورد بهره برداری قرار گرفت.

علیرضا غریبی با تاکید بر اقدام مهم شرکت مهندسی و توسعه گاز در حمایت از ساخت داخل پس از شرایط تحریم‌ها در کشور اظهار کرد: نخستین نمونه توربین های (OTC) که کاملا به دست مهندسان داخلی ساخته شده بود را در ایستگاه دهق راه اندازی کردیم.

وی در خصوص توقف پروژه خط یازدهم انتقال گاز به دلیل عدم تامین اعتبار گفت: حجم پروژه های موجود در شرکت بسیار بالاست و بیش از ١٠ میلیارد دلار اعتبار برای انجام تمام این پروژه ها نیاز است، اما رویکرد شرکت حرکت بر اساس اولویت هاست.

به گفته وی، عملیات اجرایی خط ششم و خط انتقال گاز به استان سیستان و بلوچستان به بیش از چهار میلیارد دلار اعتبار نیاز دارند.

غریبی در خصوص نوسازی خطوط لوله نیز گفت: پیگرانی خطوط لوله انتقال گاز به منظور انتقال پایدار گاز به طور مستمر از سوی شرکت ملی گاز ایران انجام می شود و بر همین اساس پارسال بیش از ١۴٠ کیلومتر از خطوط اول و دوم با هدف بالا بردن فشار گاز تعمیر و تعویض شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران درباره امکان صادرات گاز از طریق خط لوله به اروپا، توضیح داد: خط لوله نهم سراسری به طول یکهزار و ٨٠٠ کیلومتر از عسلویه تا مرز بازرگان برای صادرات گاز تعریف شده و در برنامه کاری این شرکت قرار گرفته است.

غریبی ادامه داد: کار طراحی و مهندسی این خط انجام شده و پیش بینی هایی نیز برای تامین تجهیزات مورد نیاز آن صورت گرفته است و با نهایی شدن بحث قرارداد فروش، به طور جدی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی در خصوص خط لوله هفتم انتقال گاز یا خط صلح گفت: وظیفه این خط گازرسانی به استان های مختلف مثل استان فارس، هرمزگان، کرمان و سیستان و بلوچستان است.

غریبی تصریح کرد: حجم بالای گازی که توسط خط هفتم سراسری منتقل می شود باعث شده تا ما بتوانیم در صورت تعویق در امر صادرات گاز روی منابع این خط حساب کنیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، از تبدیل منطقه چابهار به هاب پتروشیمی در برنامه ششم توسعه خبر داد و افزود: در صورت اعلام آمادگی پاکستان برای دریافت گاز از ایران، ما می توانیم با نصب ایستگاههای تقویت فشار گاز در خط هفتم سراسری صادرات گاز را انجام دهیم.

غریبی از احداث ١٧ مجتمع با راه اندازی هاب پتروشیمی در چابهار، خبر داد و در خصوص مشارکت روسها در صنعت گاز ایران افزود: مذاکرات بسیاری با روس ها انجام شد و حتی دو موافقتنامه اولیه همکاری برای اجرای خطوط انتقال به امضا رسید، اما با شدت گرفتن مسائل منطقه این موافقت نامه عملیاتی نشد.

وی به آماده سازی خط ششم سراسری برای بحث صادرات گاز به عراق اشاره کرد و یادآور شد: ما برای انجام صادرات گاز به عراق اعلام آمادگی می کنیم اما باید منتظر نتیجه مذاکرات امور بین الملل وزارت نفت با طرف های عراقی باشیم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به مذاکرات انجام شده با پتروشیمی ها در بحث میزان گاز تحویلی به پتروشیمی ها در هاب چابهار گفت: پتروشیمی ها درباره نحوه اجرا و تامین منابع و نحوه همکاری ها با بخش گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در حال مذاکره هستند، اما شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برای اجرای خطوط انتقال گاز پیمانکار خود را نیز انتخاب کرده است و امیدواریم تا یک ماه آینده بتوانیم برنامه گازرسانی به پتروشیمی ها را عملیاتی کنیم.

به گفته وی، مصرف گاز نسبت به دیگر فرآورده های نفتی همچون گازوییل و نفت سفید، جدا از بحث اقتصادی بحث زیست محیطی نیز دارد، به همین منظور، سال گذشته شرکت گاز ١۵ میلیون مترمکعب سوخت پاک به نیروگاه ها تحویل داده است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

tag heuer aquaracer calibre 5 automatic price tag heuer carrera calibre 1887 price replica watch breitling chronometre aerospace price breitling superocean heritage 46 chronograph replica watches how to change a metal watch band patek philippe double sided watch price replica watches