اقتصادتهران: به دستور شهردار منطقه ۲۲ روند پذیرش و مراحل درمانی یکی از جانبازان عزیز کشورمان در بیمارستان تخصصی مغز و اعصاب ایرانیان آغاز شد. روز گذشته نمایندگانی از سوی مولایی شهردار منطقه ۲۲ از این جانباز دیدن کرده و در جریان روند درمانی وی قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، نمایندگانی از سوی مولایی شهردار منطقه از جانباز ” ابوطالب فلاح ” که چند روز گذشته حضور وی در بوستان جوانمردان ایران در رسانه ها خبرساز شده بود، دیدن کرده و در جریان روند مراحل درمانی وی قرار گرفتند. در این دیدار با صحبت های صورت گرفته با رئیس و پرسنل بیمارستان کلیه کارهای درمانی برای این جانباز قوچانی انجام میشود.
پزشک این جانباز نیز اظهار کرد: زخم بستر این جانباز مهمتر از بحث شیمیایی این عزیز است که نیاز است در یک بیمارستان جنرال به صورت تخصصی درمان شود که اگر این زخم عفونت کند عواقب جدی و خطرناکی را رقم خواهد زد.