اقتصادتهران: دکترعلی رستمی در پیامی قهرمانی تیم تیراندازی با کمان بانوان مس کرمان در لیگ برتر سال ۱۴۰۱ را تبریک گفت.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از مس پرس، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در پیامی کسب عنوان قهرمانی تیم تیراندازی با کمان بانوان مس کرمان در رقابتهای لیگ برتر را تبریک گفت.
در این پیام آمده است:
به نام خدا
موفقیت تیم تیراندازی با کمان بانوان مس کرمان در کسب قهرمانی رقابتهای لیگ برتر دست آوردی قابل توجه برای خانواده بزرگ ورزش شرکت ملی صنایع مس ایران است که به دست این بانوان توانمند حاصل گردید.
بانوان شایستهای که با تاکید بر حفظ ارزشهای سترگ زنان ایران اسلامی، در عرصه ورزش توانمندیهای خود را به رخ همگان می کشند و پویایی و نشاط را در بین دختران این سرزمین نشان میدهند.
خانواده ورزش شرکت ملی صنایع مس بر خود می بالد که چنین ورزشکاران شایستهای از جمع دختران ایران اسلامی را زیر پرچم خود دارد که با کسب عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر کشور باعث افتخار و شادکامی این خانواده بزرگ میگردند.
اینجانب موفقیت تیم تیراندازی با کمان دختران مس کرمان را به مدیریت این باشگاه و مربیان و ورزشکاران این تیم تبریک گفته و امیدوارم موفقیتهای روزافزون برای زنان و مردان ورزشکار تیمهای مختلف شرکت مس حاصل گردد.
دیدگاه ها بسته هستند.