یکشنبه, ۵ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

پنجمین جشنواره تسنیم در غرب تهران آغاز شد

۲۶ مرداد, ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۸

پنجمین جشنواره تسنیم در غرب تهران آغاز شد

اقتصادتهران: پنجمین جشنواره تسنیم با هدف ارتقاء توانمندی و افزایش مشارکت‌های اجتماعی بانوان، با تاکید بر کانون‌های سه گانه بانوان اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۵، سیدمازیار علوی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه با تاکید بر فعالیت کانون های سه گانه تسنیم اظهار داشت: جشنواره تسنیم در جهت بهبود کیفیت زندگی بانوان و کاهش فقر و محرومیت زدایی و در نهایت دستیابی به الگوی زندگی متعالی در خانواده برگزار می‌شود.

وی مشارکت زنان به عنوان محور خانواده و تاثیر گذار در محله را از دیگر اهداف جشنواره برشمرد و گفت: برنامه‌های جشنواره از طریق گروه‌های همیار محلی با همکاری بانوان بالای ۱۵ سال اجرا می‌گردد.

وی افزود:اجرای برنامه‌ها فردی و گروهی در قالب‌های آموزشی، جشنواره ای، مسابقات، نشست‌ها، کارگاه‌ها، نمایشگاه‌ها، اردوها و از مهمترین ابزار هایی اجرایی جشنواره هستند.

معاون شهردار منطقه۵ تصریح کرد: ابتکارات جامعه محور و بخش خلاقیت‌های هنری و فرهنگی در دو قسمت مد و پوشش اسلامی – ایرانی و بهترین‌‌ها از دوریختنی ها از مهمترین محورهای جشنواره هستند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها