چهارشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران
پر شدگی مجموع سدهای تهران تنها ۳۰ درصد است
2234

سخنگوی آبفای تهران با اشاره به پرشدگی ۳۰ درصدی سدهای تهران گفت: سرانه مصرف آب در یک سال گذشته ۲۵ لیتر کاهش یافته و تعداد مشترکان خوش‌مصرف نیز از ۲۹ درصد به حدود ۵۰ درصد رسیده است.

به گزارش مهر، بهنام بخشی، سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران، روز دوشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۵ در نشستی که در محل شرکت آب و فاضلاب منطقه ۲ شهر تهران پیش از هفته صرفه‌جویی در مصرف آب سال ۱۴۰۵ برگزار شد با اشاره به نتایج برنامه‌های مدیریت مصرف آب اظهار کرد: همراهی شهروندان تهرانی در شرایط خشکسالی موجب شد سرانه مصرف آب در پایتخت طی یک سال گذشته ۲۵ لیتر کاهش یابد.

در ابتدای سال ۱۴۰۴ تنها ۲۹ درصد مشترکان در گروه خوش‌مصرف قرار داشتند، اما این رقم در پایان سال به حدود ۴۰ درصد و در آخرین پایش‌های انجام‌شده تا نیمه خردادماه به نزدیک ۵۰ درصد رسیده است.


دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.