اقتصاد تهران
شماره خبر : 249838
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۸/۰۱
اقتصاد تهران

پروازهای ارزان جام جهانی از کیش به قطر راه اندازی می‌شود

اقتصادتهران: وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه تا دو هفته آینده پروازهای ارزان جام جهانی از کیش به قطر راه‌اندازی می‌شود، گفت: مردم بلیت‌های ۱۰۰ میلیونی سفر به قطر را نخرند.

به گزارش ایرنا «رستم قاسمی» امروز در حاشیه مراسم ورود ناوگان جدید به شبکه ریلی کشور در جمع خبرنگاران درباره وضعیت پروازهای ایران به قطر و قیمت بلیت پروازها در آستانه جام جهانی فوتبال، اظهار کرد: روز گذشته با مسوولان قطری جلسه خوبی درباره حضور شرکت‌های هواپیمایی ایرانی در جام جهانی برگزار کردیم که این شرایط وجود دارد که از هر فرودگاه به دوحه پرواز داشته باشیم.

وی از راه‌اندازی پروازهای ارزان از کیش به دوحه (قطر) خبر داد و افزود: با پروازهای شاتل (سریع) کیش- دوحه که تا دو هفته آینده نرخ آن اعلام می‌شود، افراد می‌توانند صبح به دوحه بروند و شب به کیش بازگردند، چرا که اقامت در دوحه بسیار گران‌تر از کیش و شیراز است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم بلیت‌های ۹۰ و ۱۰۰ میلیونی سفر به دوحه را نخرند و منتظر قیمت‌های ارزان‌تر باشند. توافق کردیم دو هفته قبل جام جهانی فروش ارزان بلیت اعلام شود.