اقتصادتهران: سرپرست شعبه بانک توسعه صادرات خرم آباد گفت: امسال ۴۰۰ میلیاردریال در قالب تسهیلات صادراتی در بخش سرمایه در گردش به صادرکنندگان استان پرداخت شده است.
به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات، غلامرضا رومیانی نژاد در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان تسهیلات در قالب ۳۳ فقره قرارداد و در راستای افزایش صادرات استان به بازرگانان و تجار لرستانی پرداخت شد.
وی با بیان اینکه علاوه بر این ۳٫۵ میلیون دلار نیز گشایش اعتبارات اسنادی و حوالجات ارزی در راستای حمایت از صادرکنندگان ایجاد شده اضافه کرد: با هدف حمایت از صادرات استان تاکنون خط اعتباری ۱۰ میلیون یورویی با ارمنستان و خط اعتباری ۲۰ میلیون یورویی با روسیه برای صادرکنندگان در نظر گرفته شده است.
به گفته وی در دوران تحریم های ظالمانه آمریکا و اتحادیه اروپا شرایط بسیار مناسبی برای صادرکنندگان کشور وجود نداشت که در پسابرجام و با رایزنی های انجام شده امکان پرداخت تسهیلات و گشایش اعتبارات اسنادی و حوالجات ارزی فراهم شده است.
دیدگاه ها بسته هستند.