×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  یکشنبه - ۲۲ فروردین - ۱۴۰۰  
true
true
پاییز امسال ۸۱ هزار تن گوشت قرمز تولید شد

اقتصادتهران: مرکز آمار کشور اعلام کرد که در پاییز امسال ۸۱ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز تولید شده که ۵۳.۱ درصد از آن (معادل ۴۳ هزار و ۲۰۰ تن) مربوط به گوشت گاو و گوساله است.

مرکز آمار گزارشی از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در پاییز را منتشر کرد. براساس این آمار ۲۹ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گوسفند و بره و ۶ هزار و ۶۰۰ تن گوشت بز و بزغاله در کشور تولید شده است.

مقایسه کشتار پاییز امسال با مدت مشابه سال گذشته نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در این دوره سه درصد کاهش یافته است. در پاییز امسال تولید گوشت بز و بزغاله ۱۳ درصد، گاو و گوساله هفت درصد، گاومیش و بچه‌گاومیش ٢۶ درصد نسبت به پاییز ۹۷ کاهش یافته است.

البته در این دوره تولید گوشت گوسفند و بره چهار درصد و شتر و بچه شتر ۶۳ درصد رشد داشت.

گزارش مرکز آمار نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز کشتارگاه‌ها در پاییز نسبت به تابستان امسال بیش از ۵.۷ درصد افزایش داشته است.

true
برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true
false
true

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


false