یکشنبه, ۷ دی , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

پایانه مرزی شلمچه پذیرای زائران اربعین

۲۳ آبان, ۱۳۹۴ - ۲۳:۵۴

پایانه مرزی شلمچه پذیرای زائران اربعین

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۶ ضمن اعلام پذیرای زائران در مرز شلمچه گفت: از ابتدای آذرماه سال جاری خدمات رسانی آغاز و تا ۵ روز بعد از اربعین حسینی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، عظیم بابایی خاطر نشان کرد: شهرداری منطقه ۶ از ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی‌های خود برای برگزاری مطلوب این مراسم معنوی و حماسی داشته است. از ابتدای آذرماه سال جاری خدمات رسانی آغاز و تا ۵ روز بعد از اربعین حسینی ادامه دارد.

حدود ۶ چادر ۲۵۰ متری برای زیست خواب زوار و همچنین بیش از ۱۲۰ سرویس بهداشتی ثابت و حمام برای آقایان و خانم‌ها در نظر گرفته شده است، این درحالی است که ۷ هزار مترمربع زیرساخت را دراین منطقه بتن و آسفالت شده است.

شهردار منطقه ۶ از دیگر امکاناتی که برای زوارحسینی در این منطقه تدارک دیده شده خبر داد و افزود: با تلاش شبانه روزی در این منطقه پارکینگی برای زوار حسینی از میدان مقاومت تا نقطه صفر مرزی درنظر گرفته شده که زوار با خیال راحت، خودروی خود را در آنجا پارک کرده و مشکلی از این لحاظ نداشته باشند.

بابایی یادآور شد: دوره های آموزشی که شامل آتش نشانی، ایمنی و پزشکی است، ویژه پرسنل اعزامی به شلمچه نیز برگزار شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها