اقتصاد تهران
شماره خبر : 67137
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۱۱/۱۱
اقتصاد تهران

ویژه برنامه‌های دهه مبارک فجر در منطقه ۱۲

اقتصادتهران: شهردار منطقه ۱۲ تهران ویژه برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در این منطقه را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲ تهران، مهندس عابد ملکی شهردار این منطقه گفت: همزمان با سی و هشتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، حوزه معاونت امور اجتماعی و فرهنگی با همکاری نواحی شش گانه منطقه ۱۲ برنامه های ویژه ای را به اجرا در می آورد.

وی اعزام پرسنل و شهروندان محلات به حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با آرمان های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، نواختن زنگ انقلاب در مدارس با حضور مسئولان منطقه، ائمه جماعت و شورایاران، غبارروبی گلزار شهدا (میهمانی لاله ها)، برگزاری یادواره شهدا در مساجد و دیدار با خانواده معظم شهیدان و همچنین برپایی نمایشگاه وورک شاپ هنرمندان نقاش با موضوع جانفشانی شهدای آتش نشان در اطفاء حریق ساختمان پلاسکو و مدافعین حرم را از مهمترین برنامه های شهرداری منطقه ۱۲ در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی دانست.

وی افزود: برپایی نمایشگاه عکس، برگزاری مسابقات فرهنگی، خاطره نویسی و مقاله نویسی با موضوع انقلاب و برپایی تورهای گردشگری از دیگر برنامه های شهرداری منطقه ۱۲ در سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران است.

شهردار منطقه ۱۲ تهران همچنین از آذین بندی سطح محلات محدوده ی این منطقه و همچنین برپایی ایستگاه فرهنگی در مسیر راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن در دهه ی مبارک فجر انقلاب اسلامی خبر داد.