اقتصاد تهران
شماره خبر : 225289
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۲۹
اقتصاد تهران

وزارت صنعت طوری عمل کنه که صادرکنندگان در عمل آثار حمایت دولت را ببینند

اقتصادتهران: رییس جمهوری گفت: توسعه تجارت با همسایگان و کشورهای منطقه اولویت سیاست خارجی دولت سیزدهم بوده و ساز و کار مناسب پیگیری و اجرای این سیاست در وزارت امور خارجه طراحی و عملیاتی شده است.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه همزمان با روز ملی صادرات در نشست با جمعی از صادرکنندگان موفق کشور خاطرنشان کرد: برگزاری این نشست در روز ملی صادرات پیام گویای حمایت دولت از صادرات و تولید است. توسعه تجارت با همسایگان و کشورهای منطقه اولویت سیاست خارجی دولت سیزدهم بوده و ساز و کار مناسب پیگیری و اجرای این سیاست در وزارت امور خارجه طراحی و عملیاتی شده است.

وی، ثبات در تصمیمات، حرکت از خام‌فروشی به صادرات محصولات با ارزش افزوده بالا، بازنگری و تقویت بخش حمل و نقل جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی، صیانت خود صادرکنندگان از سلامت عرصه صادرات و بازرگانی و فعال کردن ساختارها و تشکیلات حمایتی موجود در بخش صادرات و تجارت را از جمله مسائل مهم مورد نظر دولت برای تسهیل، تقویت و حمایت از صادرات برشمرد.

رییس جمهوری گفت: از وزیر صنعت، معدن و تجارت و همه مسئولان در دولت می‌خواهم به گونه‌ای عمل کنند که صادرکنندگان در عمل آثار حمایت دولت را ببینند و وقتی سال بعد گرد هم آمدیم، بتوانیم اتفاقات مثبتی را که در عرصه صادرات کشور رخ داده، با هم مرور کنیم.

آیت‌الله رییسی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم این احساس در همه کشور نهادینه شود که در حال پیشرفت هستیم، گفت: سهم امروز ایران در تجارت منطقه و جهان متناسب با توان و ظرفیت‌های اقتصادی و تولیدی کشور نیست؛ چرا که در کشورهای مختلف و به ویژه در میان همسایگان تقاضا برای خرید کالا و استفاده از خدمات فنی و مهندسی ایرانی بسیار بالاست.

وی گفت: توسعه تجارت با همسایگان و موفقیت دیپلماسی اقتصادی در گرو حمایت از فعالیت‌های تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور است و ساز و کاری که در وزارت امور خارجه عملیاتی شده، می‌تواند این مسیر را تسهیل کند.

رییس جمهوری، عضویت دائم ایران در سازمان همکاری شانگهای را فرصت خوبی برای توسعه روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای منطقه دانست و گفت: صادرکنندگان باید از فرصت اتصال ایران به زیرساخت‌های اقتصادی آسیا به نحو احسن استفاده کنند.

آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه باور داریم ثبات در تصمیم‌گیری‌ها و پرهیز از اتخاذ تصمیمات لحظه‌ای یکی از مهم‌ترین پیش نیازها برای موفقیت تولید و صادرات است، گفت: ثبات در تصمیمات می‌تواند به فعالان اقتصادی، قدرت پیش‌بینی و برنامه‌ریزی دهد و خلل در این ثبات، باعث مختل شدن روند سرمایه گذاری و تولید می‌شود.