اقتصاد تهران
شماره خبر : 147027
تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
اقتصاد تهران

واردات گوشت گرم و منجمد برای تنظیم بازار

اقتصادتهران: معاون بازرگانی داخلی وزارت از ذخیره بیش از ۲۵ هزارتن گوشت قرمز به عنوان ذخیره احتیاطی شب عید خبر داد و گفت: این حجم حدود ۱۰ هزارتن بیشتر از ذخیره سالهای گذشته است.

به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس قبادی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار با ریاست وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در جلسه روز (سه‌شنبه ۹‌ بهمن‌ ماه)، بازار مواد پروتئینی از سوی اعضاء بررسی شد و در نهایت مصوب شد برای کنترل بازار، صادرات مرغ تا پایان ماه مبارک رمضان ممنوع شود.

وی افزود: در بخشی از جلسه، درباره تولید و واردات گوشت مرغ بحث شد که واحدهای مرغداری، جوجه‌ریزی را از ۹۰ میلیون به ۱۲۵ میلیون قطعه افزایش دهند و همچنین با توجه به مباحثی که از سوی تولیدکنندگان مرغ درباره افزایش هزینه‌های تولید مطرح شده است، در قیمت‌گذاری این محصول بازنگری شود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه به وزارت جهاد کشاورزی برای واردات جوجه یکروزه تا ۱۰ میلیون قطعه مجوز داده شد. گفت: با این اقدام، تولید مرغ افزایش می‌یابد که البته این را هم در نظر گرفتیم اگر تولید پیش‌بینی شده محقق شود، شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد را برای تنظیم بازار جمع‌آوری کند.

او همچنین درباره تصمیمات اتخاذ شده در جلسه ستاد تنظیم بازار درباره گوشت قرمز، اظهار کرد، جلوگیری از قاچاق دام و ترمیم تولید داخل از طریق واردات دام مولد وکشتاری مورد تأکید اعضا بود که با توجه به اقدامات وزارت کشور، نیروی انتظامی و وزارت جهاد کشاورزی امیدواریم شرایط بهتر از گذشته شود.

قبادی با اشاره به تصمیم اعضاء بر تسهیل واردات گوشت گرم و منجمد، گفت: اعضا تأکید کردند که وزارت جهاد کشاورزی واردات دام زنده به عنوان برنامه کوتاه مدت و دام مولد برای بلند مدت را در دستور کار قرار بدهد.

وی از ذخیره بیش از ۲۵ هزارتن گوشت گاوی منجمد به عنوان ذخیره احتیاطی شب عید خبر داد و ادامه داد: این حجم حدود ۱۰ هزارتن بیشتر از ذخیره سالهای گذشته و علاوه‌بر ۱۰۰ تنی است که روزانه در تهران و شهرهای اطراف توزیع می‌شود، می‌باشد.