true
تهران اكونومي: قائم مقام مجری طرح پروژه مسکن ویژه تهرانسر از مخالفت سازمان ملی زمین و مسکن با طولانی تر شدن پرداخت اقساط متقاضیان مسکن ویژه تهرانسر خبر داد.
یاسر لک درباره بررسی درخواست متقاضیان مسکن ویژه تهرانسر مبنی بر افزایش مدت بازپرداخت اقساط اظهار کرد: در همین رابطه جلسهای با حضور مسوولان سازمان ملی زمین و مسکن برگزار شد اما سازمان ملی زمین و مسکن با این موضوع مخالفت کرد و قرار نیست مدت بازپرداخت اقساط افزایش یابد و طبق همان 10 سال خواهد بود و این موضوع از دستور کار خارج شده است.
قائم مقام مجری طرح پروژه مسکن ویژه تهرانسر افزود: با مساعدت مسوولان سازمان ملی زمین و مسکن با دو ماه تنفس برای آغاز پرداخت اقساط موافقت شد و متقاضیان پس از تحویل گرفتن واحدهای خود از دو ماه بعد از آن می بایست پرداخت اقساط را آغاز کنند.
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که قرارداد نهایی متقاضیان چه زمانی تحویل آن ها خواهد شد گفت: تحویل قرارداد نهایی تمامی متقاضیان از دو سه روز آینده آغاز می شود و از طریق پیامک به متقاضیان اطلاع رسانی خواهد شد تا در هر روز کاری حدود 50 نفر از متقاضیان برای امضا و دریافت قراردادهای نهایی خود مراجعه کنند.
لک درباره وضعیت تحویل 530 واحد آماده شده گفت: فاز یک در حال نصب کنتورهای برق و گاز قرار دارد که تا 10 روز آینده تمام میشود فکر می کنم از حدود 10 روز آینده به مرور تحویل واحدها به متقاضیان آغاز شود.
قائم مقام مجری طرح پروژه مسکن ویژه تهرانسر با بیان اینکه تحویل واحدها براساس برنامه ریزی انجام شده خواهد بود گفت: واحدهای موعد زمستان را تا پایان اسفند تحویل متقاضیان خواهیم داد همچنین برای بهار و تابستان سال آینده نیز مشکل خاصی در جهت تحویل واحدها نداریم و براساس قول داده شده این موضوع انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه پیمانکاران با حداکثر ظرفیت در حال فعالیت هستند گفت: حدود 2000 نفر در این پروژه به کار فعالند تا بتوانیم واحدها را سر موعد تحویل متقاضیان دهیم.
به گزارش ایسنا، این درحالی است که متقاضیان مسکن ویژه تهرانسر به صورت جدی خواهان طولانی تر شدن اقساط واحدهای خود هستند تا بتوانند از عهده پرداخت آن بربیایند.
كاهش صدور پروانههاي ساختماني
در حالي خبر از تحويل مسكن هاي ويژه به گوش ميرسد كه اين روزها بازار مسكن حال خوشي نداشته و ساخت و ساز با ركود عجيبي همراه است. اين در حالي است كه با کاهش 40 تا 65 درصدی صدور پروانههای ساختمانی یک فاجعه در صنعت ساخت و ساز به وجود آمده که ادامه این روند میزان اشتغال را هم در کشور کاهش می دهد.
در همين رابطه سعید آگشته کارشناس مسکن در گفتوگو با ایسنا، درباره کاهش پروانه های ساختمان اظهار کرد: در کلانشهرها بین 40 تا 65 درصد شاهد کاهش صدور پروانههای ساختمانی هستیم.
وی با بیان اینکه این رقم در برخی از شهرهای بزرگ نزدیک به 80 درصد رسیده، گفت: این روند یک فاجعه در صنعت ساخت و ساز در کشور است.
این کارشناس مسکن تاکید کرد: وقتی ساخت و ساز در کشور تعطیل شود یعنی حدود 200 حوزه که به این بازار وابسته است و با زندگی مردم عجین شده است رو به تعطیلی میرود.
آگشته با اشاره به اینکه بحث اشتغال در کشور با ادامه این روند به سمت تعطیلی میرود، گفت: قسمتی از این رکود مربوط به مسائل داخلی است.
این کارشناس مسکن خاطرنشان کرد: ولی بخش عمدهای از رکود متاثر از کاهش خرید و فروش است و با ادامه روند رکودی در بازار مسکن با توجه به وصل بودن سلسله مراتب اقتصادی در کشور جدا از مسائل خارجی نیست.
وی گفت: برای پایان سال بازار مسکن رکود همراه با افزایش قیمت قابل پیش بینی است.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=16106
false
true