شنبه, ۴ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

همکاری دادگستری و تعزیرات با اموال تملیکی استان اصفهان

۲۸ شهریور, ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۸

همکاری دادگستری و تعزیرات با اموال تملیکی استان اصفهان

اقتصادتهران: اعضای کمیته هماهنگی و مقابله با آسیب‌ها و تهدیدهای امنیتی استان اصفهان از انبارهای اموال تملیکی این استان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش اقتصادتهران، در این بازدید مهدی قربانی مدیر اموال تملیکی اصفهان، ضمن ارائه گزارشی از پرونده‌های قاچاق در اختیار اموال تملیکی، با تاکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های مرتبط خواستار تسریع در تعیین تکلیف آنها به ویژه کالاهای سریع الفساد شد.

در راستای موانع و مشکلات مطرح شده از سوی مدیر اموال تملیکی استان در خصوص تعیین تکلیف کالاهای قاچاق، منصور انصاری ضمن اعلام آمادگی تمامی ارکان اداره تعزیرات در خصوص رسیدگی به پرونده‌های مربوط به سازمان اموال تملیکی، نسبت به انجام اقدامات موثر در کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها و تسریع در صدور احکام و در نتیجه کاهش کالا در انبارهای اموال تملیکی قول مساعد و همکاری داد.

همچنین مقرر شد صدور احکام قضایی با سرعت بیشتری انجام پذیرد تا اموال تملیکی اصفهان با چالش کمبود انبار مواجه نشود.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها