پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

نوسازی بیش از ۸۰ درصد مینی بوس‌های تهران در سال جاری

۲۲ فروردین, ۱۳۹۶ - ۰۶:۰۶

نوسازی بیش از ۸۰ درصد مینی بوس‌های تهران در سال جاری

اقتصادتهران: مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور با تاکید بر نقش بهره‌گیری از مینی‌بوس‌ها در حمل و نقل شهری از نوسازی بیش از ۸۰ درصد مینی بوس‌های شهر تهران در سال جاری خبر داد و افزود: اگر می‌خواهیم به حمل و نقل شهری توجه داشته باشیم بایستی نوسازی مینی‌بوس‌ها در اولویت قرار بگیرد.

سعید قیصر در گفت‌وگو با ایسنا،‌ گفت: توجه دولت بیشتر در حمل و نقل جاده‌ای است تا حمل و نقل شهری؛ از سال ۹۶ مینی‌بوس‌های شهر تهران نوسازی می‌شود و تعدادی مینی‌بوس نیز با وام ۸ درصد نوسازی خواهد شد. در نوسازی مینی‌بوس‌ها نیز با چالش جدی مواجه هستیم. با توجه به اینکه مینی‌بوس‌هایی که وزارت کشور واگذار کرده است تعهد ۷ ساله دارد،‌این تعهد در سال ۹۶، به پایان می‌رسد و در سال جاری خلاء جدی در این حوزه خواهیم داشت.

وی در تشریح نوسازی ناوگان اتوبوسرانی کشور افزود: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس را بازسازی و به شهرداری‌های سراسر کشور واگذار کرده‌اند ولی اتوبوس نو در سال گذشته واگذار نشده است.

وی ادامه داد: در توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی همیشه به جمعیت شهری توجه شده  است درحالی که باید به جمعیت دانشجویی شهرها نیز توجه شود چرا که در خیلی از شهرها دانشجویان زیادی تردد دارند که باید در توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی تعداد آنها نیز لحاظ شود.

مدیرعامل اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل همگانی کشور در بخش دیگری از صحبت های خود در تشریح عملکرد این اتحادیه گفت: در سال گذشته ۴۰ هزار تاکسی در سراسر کشور با وام ۲۰ میلیون تومانی و کارمزد ۱۶ درصدی نوسازی شد.

وی افزود: ۱۵ هزار خودروی تاکسی در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت نوسازی شده است که با توجه به اینکه درآمد راننده تاکسی کمتر است عنایت دولت را می‌طلبد که از این رانندگان کارمزد کمتری گرفته شود.

قیصر درباره سامانه سیمفا نیز تصریح کرد: این سامانه ملی و بین بخشی است که بر اساس آن ضریب تخلف به حداقل رسیده است و دخالت‌های فردی در تست خودرو از بین رفته است. بر اساس معاینه فنی خودروها اطلاعاتی که به دست می‌آید می‌توان در بخش‌های مختلف استفاده کرد و ضعف‌های خودروسازان بر اساس این اطلاعات مشخص می‌شود.

وی تاکید کرد: تمامی مراکز معاینه فنی کشور در سال جاری در یک چارچوب بین‌المللی قرار می‌گیرند. در حال حاضر ۴۴۲ مرکز معاینه فنی متصل به سامانه سیمفا هستند و ۱۵۵ مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین نیز به صورت آفلاین به این سامانه متصل هستند.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها