اقتصاد تهران
شماره خبر : 40346
تاریخ انتشار : ۱۳۹۵/۰۱/۲۷
اقتصاد تهران

نورپردازی و آذین بندی نقاط اصلی منطقه دو 

اقتصادتهران: معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه دو از نورپردازی و آذین بندی نقاط اصلی منطقه جهت القا زیبایی و چشم نواز شدن این المان‌ها در شب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، «مجید پریسایی » بابیان این مطلب اظهارداشت: نور به عنوان یکی از اصلی ترین عناصر منظر شهری نقش تعیین کننده‌ای در تأمین امنیت شهر و سیما و منظر شهری دارد. نور پردازی و اذین بندی با هدف ارتقاء زیبایی منظر شهر و بهبود وضعیت نماهای اصلی منطقه شامل میدان‌های حسن حسینی، قیصر امین پور و کاج و بلوار فرحزادی، تقاطع همت، خیابان ایران زمین، بزرگراه حکیم و بوستان‌های سپهر، نیما، رایان، استاد نظری، بازیافت با استفاده از وسایل روشنایی، رنگ آمیزی، المان ها ورسیدگی به وضعیت آبنماها انجام شد.

وی با اشاره به اینکه این طرح به منظور افزایش چشم انداز‌های بصری و ارتقای سلامت و رفاه حال شهروندان اجرا شد، تصریح کرد: ارتقای کیفیت بصری در شهر، ایجاد جلوه‌های ویژه با نور، تفاوت چشم انداز شهر در روز و شب، زنده نگه داشتن فضاهای شهری از اهداف مهم هنر نورپردازی است که در این طرح مدنظر قرار گرفته است.تاکنون ۳۰ هزار متر طول آذین بندی میدان‌ها و بوستان‌ها و ساختمان‌ها، ۲۵۰۰ هزار متر مربع پارچه رنگی و ۴ هزار متر مربع ریسه نوری انجام شده است.

پریسایی در ادامه تصریح کرد:  آذین بندی  نورپردازی‌ها علاوه بر تامین نیازهای تزئینی شهر در فراهم آوردن محیط بصری زیبا، در هویت بخشی به سیمای شهر در شب نیز تاثیر گذار است. تاکنون ۶ دستگاه پل سواره و۷ دستگاه پیاده رو نورپردازی شده و ۶ هزار و۵۰۰ عدد چراغ باتومی و سرپیچی تعمیر و مرمت شد.