اقتصادتهران: معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ با بیان اینکه امسال زنگ اول مهر توسط شهردار تهران در مدرسه البرز نواخته می شود گفت: تمامی مدارس سطح منطقه از جمله دبیرستان البرز در طرح استقبال از مهر رنگ آمیزی و مرمت و تعمیر شده است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۶، افشین خدامی در همین راستا به آذین بندی محوطه داخلی دبیرستان البرز اشاره کرد و گفت: رنگ آمیزی المانهای داخل محوطه حیاط، رفع نواقص پاکسازی نماهای شهری دیواره های منتهی به دبیرستان، حذف زوائد فیزیکی معابر منتهی به دبیرستان و رنگ آمیزی جداول و دیوارهای بیرونی صورت گرفته است.
معاون امورشهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ با اشاره به آماده سازی فضای سبز مدرسه گفت: آبشویی و سمپاشی درختان و کاشت گل و گیاه به انتها رسیده و طعمه گذاری اطراف مدارس به صورت ویژه انجام شده است.
او با اشاره به نظافت ، شستشو و پاکیزه سازی مجموعه داخلی و محیط پیرامون دبیرستان البرز گفت: لکه گیری محوطه داخلی به متراژ ۱۰۰۰ مترمربع صورت گرفته و مدرسه به صورت کامل آماده استقبال از سال تحصیلی جدید است.
معاون امورشهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۶ با بیان اینکه غرفه ویژه مدیریت پسماند نیز در مدرسه البرز استقرار یافته ادامه داد:تحویل مخازن ۱۲۰ لیتری ویژه تفکیک پسماند صورت گرفته است.
خدامی با اشاره به هماهنگی صورت گرفته جهت توزیع بسته های هدیه به دانش آموزان گفت: مجموع اقدامات فوق در سایر مدارس منطقه نیز صورت گرفته و آماده استقبال از فصل تحصیلی جدید هستیم.