جمعه, ۱۰ مهر , ۱۴۰۵
اقتصاد تهران

نمایندگان بیمه عمر بیش از ۳۳ درصد رشد کرد

۱۷ آبان, ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۰

نمایندگان بیمه عمر بیش از ۳۳ درصد رشد کرد

اقتصادتهران: آمارهای منتشر شده در سالنامه آماری بیمه مرکزی نشان می‌دهد که تعداد نمایندگان بیمه عمر فعال در سال ۹۷، با ۳۳.۳ درصد رشد به ۲۸ هزار و ۳۴۴ نماینده رسیده است.

به گزارش مهر، تعداد نمایندگان بیمه عمر فعال در حالی در سال گذشته ۳۳.۳ درصد رشد داشته که تعداد این نمایندگان در سال ۹۶ برابر با ۲۱هزار و ۲۶۶ نماینده بوده است.

براساس قانون برنامه ششم، ضریب نفوذ بیمه در کشور باید از ۲.۵ درصد کنونی به ۷ درصد در پایان سال برنامه برسد و سهم بیمه‌های عمر نیز از ۱۲ تا ۱۵ درصد کنونی نیز به ۵۰ درصد از کل بازار بیمه برسد.

در سال ۹۷، شعب تمام شرکت‌های بیمه در سراسر کشور به یک هزار و ۲۵۸ شعبه رسیده که نسبت به یک هزار و ۱۸۴ شعبه سال ۹۶، افزایشی ۶.۳ درصدی را نشان می‌دهد.

مجموع نمایندگان بیمه فعال (جنرال و عمر) در سراسر کشور نیز در این سال ۶۴هزار و ۶۱ نماینده بوده که ۱۷.۱ درصد رشد نسبت به سال قبل از آن داشته است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها