دوشنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۴
اقتصاد تهران

نماد منطقه یک در ورودی‌ها نصب شد

۲۹ بهمن, ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۱

نماد منطقه یک در ورودی‌ها نصب شد

اقتصادتهران:  نماد و المان مشخص کننده محدوده منطقه یک با هدف اطلاع رسانی و معرفی موقعیت جغرافیایی در مبادی ورودی و همچنین در برخی از معابر این منطقه نصب شد.

به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، احسان صفایی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه گفت: با توجه به اینکه مبادی ورودی و معابر منطقه یک فاقد نماد مشخص برای تعیین محدوده جغرافیایی بوده و با توجه به نزدیکی به سال نو و حضور مسافران نوروزی و مراجعین به اماکن گردشگری منطقه، المان‌هایی با در نظر گرفتن بافت خاص منطقه، اقلیم کوهستانی و باغی آن و برند شمیران، نگین تهران، طراحی و در مبادی ورودی و برخی از معابر نصب شده است.

وی افزود: این المان‌ها در مکان‌هایی چون بزرگراه‌های شهید چمران و امام علی (ع)، خیابان شریعتی، زیر پل طبقاتی شهید صدر، چهارراه پارک وی و میدان‌های نوبنیاد و قدس نصب شده است.

دیدگاه ها بسته هستند.

  • پستی یافت نشد.

آخرین خبر ها