true
سرپرست بانک کشاورزی گفت: بانک کشاورزی بیش از ۹۰ سال سابقه حمایت از امنیت غذایی کشور از طریق تأمین مالی برای توسعه کشاورزی پایدار را در کارنامه خود دارد.
به گزارش اقتصادتهران به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، وهب متقی نیا، سرپرست و رئیس هیأت مدیره بانک کشاورزی به مناسبت «روز جهانی غذا» طی سخنانی، نامگذاری چنین روزی را تأکیدی بر اهمیت امنیت غذایی و نقش اساسی غذا در زندگی مردم جهان دانست و تاکید کرد: بانک کشاورزی بیش از ۹۰ سال سابقه حمایت از امنیت غذایی کشور از طریق تأمین مالی برای توسعه کشاورزی پایدار را در کارنامه خود دارد و برای تأمین غذای کافی و سالم برای همه مردم و پایداری سفره هموطنان تلاش میکند.
وی تصریح کرد: سازمانهای مرتبط با امنیت غذایی از جمله سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد(FAO)، برنامه جهانی غذا (WFP) و صندوق بینالمللی توسعه کشاورزی (IFAD) روز جهانی غذا را فرصت مغتنمی برای افزایش آگاهی جهانی نسبت به مقوله تغذیه سالم، حمایت از کشاورزی پایدار و پرداختن به موانع و مشکلات تحقق امنیت غذایی میدانند و بانک کشاورزی نیز به عنوان نهادی تخصصی که تجربههای موفق متعددی در قالب پروژههای بینالمللی و داخلی در زمینه فقرزدایی و تحکیم زیرساختهای امنیت غذایی کشور داشته است، گرامیداشت این روز را تأکیدی بر ارزشمندی مجموعه تلاشهای انجام شده در این راه میداند.
وی افزود: اجرای موفق پروژه بینالمللی تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی با حمایت و همکاری صندوق توسعه کشاورزی سازمان ملل متحد (ایفاد) و توانمند سازی زنان و جوانان روستایی در ۲۰۰۰ روستا، موفقیت در پروژه توانمندسازی زنان روستایی در راستای راه اندازی مرکز تعالی APRACA و … و پرداخت میلیاردها ریال تسهیلات به منظور تأمین مالی هزاران طرح و برنامه داخلی در راستای رونق تولید محصولات کشاورزی و صنایع وابسته و حمایت از امنیت غذایی کشور، از جمله اقدامات بانک کشاورزی در زمینه تحقق شعارهای سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) بوده است.
متقی نیا خاطرنشان کرد: «حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آیندهای روشنتر» شعار روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۴ است؛ به این معنی که تأمین غذای کافی و سالم برای همه مردم جهان یک مسئولیت مشترک است و بانک کشاورزی این اقبال را دارد که به دلیل ماهیت ذاتی خود، متعهدانه در این مسیر گام بر میدارد.
سرپرست بانک کشاورزی اظهار کرد: تأثیر امنیت غذایی بر ثبات اجتماعی و سیاسی کشورها قابل انکار نیست؛ همچنین دسترسی به غذای سالم و کافی، عامل اصلی تداوم و بقای جوامع بشری است و رفع این نیاز اولیه بشر در هرم سلسله مراتب نیازهای اساسی انسان، موجب فراهم آمدن شرایط فیزیکی و روانی برای پرداختن به رشد شخصیت و شکوفایی استعدادها و به تبع آن، رشد و بالندگی جوامع و پیشرفت کشورها میشود.
وی تصریح کرد: تغییرات اقلیمی، کاهش منابع آبی، افزایش تقاضای غذایی و نابرابری در دسترسی به غذا، از جمله مهمترین چالشهایی هستند که جهان با آنها مواجه است و برنامهریزی برای حل این مشکلات از طریق توسعه کشاورزی پایدار و دانش بنیان، تلاش برای کاهش ضایعات غذایی و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، استفاده از فناوریهای جدید و دانش نخبگان برای تسریع و تسهیل تولید محصولات غذایی و البته توجه به محیط زیست و حفظ و حراست از منابع طبیعی، راهکارهایی هستند که مورد توجه سازمانهای ذیربط از جمله بانک کشاورزی قرار دارند.
true
true
https://tehraneconomy.ir/?p=290792
false
true