اقتصادتهران: شادابی اجتماعی و تحرک جسمی مناسب برای دانش آموزان باید به یک فرهنگ تبدیل شود تا آنها بتوانند با نا امیدی و یاس مقابله و مهارت های زندگی و اعتماد به نفس خود را تقویت کنند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با حضور در کارگاه آموزشی معاونین خدمات اجتماعی و رفاهی شهرداران مدارس و کارشناسان آموزش نواحی ده گانه با بیان مطلب فوق اظهار داشت: مدرسه ی سالم موتور محرک برنامه های توسعه اجتماعی در سطح کلان شهر است و تمامی ارگان های مرتبط با مدارس باید بهبود شاخص های نشاط اجتماعی و سلامت جسمی و روحی را در اولویت کار قرار دهند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه یک همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه معاونین فرهنگی و ورزشی شهرداران مدارس خبر داد و گفت: تغذیه مناسب و گنجاندن یک میان وعده ی سالم و مغذی در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان می تواند بر حافظه ی کوتاه مدت آن ها تاثیر مثبت بگذارد
وی گفت: در این کارگاه ها آموزش های علمی برای سلامت دانش آموزان مانند طرز صحیح نشستن و قرارگیری در نیمکت، تغذیه مناسب، اصول ورزش در مدارس، کاهش استرس، جلب مشارکت اجتماعی در مدرسه، تحکیم بنیان خانواده، ترویج و گسترش فرهنگ مشاوره و مددکاری اجتماعی و ارتقای حس مسئولیت پذیری ارایه شد.